DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! 10-ti tlapky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Další
xSuperLoadx DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Tak lepsi teda jeste zdaleka nejsem. ITG? oops, to jeste taky ne, to je masakr. No, zkusim se na to podivat, ale od te doby co mam skolu nejak ubyva cas.

//do desitek vyse pridany vektory
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xSuperLoadxOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
S'Tsung DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Diky za vektory ted mam predstavu. No vypada to jako kdybych hrala na JD6 a perfect window 30ms. Na co jsi to hral (a nacem)?
Jinak pokud se budes takhle zlepsovat dale neco z tebe bude. Pokud zvladas Max Infinity (uprimne) tak musis zvladat i deseti a deviti tlapkovy narezy z ITGcka.
Podle toho, ze ti Max300 nedela moc problemy a MaxX Unlimited taky bych tipla, ze ti pujdou rychle skladby..no ony ty desetitlapky obvykle jsou takove trochu rychlejsi...
Zkus Remember December je celkem jednoduchy. Je to proste narez..ale neni to podlé Deviti tlapky na challenge jsou taky obvykle jenom voltage...a pomaly...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele S'TsungOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyYahoo MessengerMSN MessengerICQ
xSuperLoadx DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
wow, ja to dal na B !, no to jsem necekal, ze po prvnim a druhem pokusu na fail to dam hned na B. (sice na 2x)
Remember December.....{451;148;26;13;19;34} - B

S'Tsung: a ten max infinity byla spise nahoda, znovu bych ho asi nedal. jo a jsem na hardpadu. na co? no nevim kde se to pise, co je JP6? ja tam nic nemenil.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xSuperLoadxOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Pulda DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
JD = Judge difficulty... da se nastavit v Options. SM ma defaultne 4.0, arkady mivaji 5.5. Cim vyssi, tim mensi je max. mozna odchylka od beatu pro ziskani perfectu, greatu, goodu ... apod.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele PuldaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailMSN MessengerICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Dal jsem Baldr Force, jsem tomu rad, screen dohodim pozdeji Wink
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xSuperLoadx DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
tak dneska jsem se trochu podival na itg, sice je tam jedna devitka.., snad nevadi:
Hand of Time - C /2x
Hybrid - C /2x
Lemmings on the Run - C /2x
My Favourite Game - C /2x
Queen of Light - B /2x
Walking on Fire - C /2x

a tady jeste jedna varka desitek:
Maxx Xnor - C
The Legend. (period) - C
The Perfect Drug - C
Turkey March - C /2x

hmm, skoro sama C-cka, hruza
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Turkey March .. fakt? Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xSuperLoadx DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
ono je tech turkey marchu vic, tenhle mam v Songs\Izzy Keyboard Mega Pack\Turkey March another
S'Tsung DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Tak to koukam...lol...hehe...no... asi si te proklepnu. Bude trpet...a jeslti ne..uvidime^_~
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele S'TsungOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyYahoo MessengerMSN MessengerICQ
xSuperLoadx DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
No tak jeste asi na chvily posledni desitky: (TLOM je daleko)
z ITG:
Anubis - B /3x
Oasis - B /2x
Zodiac - C /2x
other:
Maxx Unlimited - C
Outer Limits - B

hmm tak aspon ted je vice B-cek ^^ (to bude temi freezy)

S'Tsung: ?? ^^

Naposledy upravil xSuperLoadx dne ne, 2.říjen 2005, 11:44, celkově upraveno 1 krát.
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Takzeee Smile nejak jsem se zlepsil, ani newim jak Wink dal jsem Sakra sakuru a nejaky devitky, ty dohodim do odpovidajicich for, pak jeste dam jeden zmrsenej screen z Baldr Force primo semhle Smile mel jsem fakt radosti kopec. Kdyz to nekdo rozlustite tak mi dejte vedet, caslaw mi to odcvaknul kdyz jsem skakal po printscreenu Smile (caslaw je druha strana)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

xSuperLoadx. DDR portal
Anonymní

Citovat
nejak mi nefunguje prihlaseni Sad no nic

tak jsem konecne dal The Legend of Jumping - C no to je neco uffff potom bych nedal ani ctyrku
a nejaka excel saga - B taky 10
xSuperLoadx DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Heh, dal uz nekdo Bag bez zrychlovani?
Bag - D

//skoro uz tu byl The Legend of Drop Out, malem jsem prezil konec
xSuperLoadx DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Konecne!!! dal jsem The Legend of Max !! C Smile Smile
ale ze ted jeste dam i The Legend of Drop Out (C) jsem necekal Shocked , na konci me delila snad sipka od failu.

edit: dnes jeste "Tetris(2pm)" na A, "Max 300" na B, "Z" na chall. na C a z itg Bouff (blee stepchart) D

Naposledy upravil xSuperLoadx dne ne, 23.říjen 2005, 1:22, celkově upraveno 2 krát.
S'Tsung DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
congrats...asi uz jsem nepolezu...
10-ti tlapky