|
| ddr | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| Re: ddr | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: čt, 29.září 2005, 22:54 |
|
|
|
Filip-san: Mely nemusi. Jestli chcete podporovat DDR v Evrope tak je to treba duvod (kdokoliv kdo bude kupovat od lik-sang nebo play-asia DDR v evrope nepomuze a temhle dvou firmam je nejaky vyvoj DDR ukradeny). Jestli chcete mit softpad lepsi kvality tak je to take duvod. Jestli se spokojite s postovnym, ze svedska tak je to take duvod (vim, ze nemusi..pokud jsou na sklade v nemecku).
Dalsi duvod? Jediny distributor pro ceskou republiku? Ze by?
Czechcop: pokud chces vice informaci, co se tyce vsech variant koupe tak me kontaktuj na stsungjp@yahoo.co.jp Pokud nechces brat ode me nemusis, ale informace rada poskytnu.
Trin: jo cesi...-_-
Czechcop: co se tyce hardpadu tak je to jina. Mas moznost koupit od schopnych cechu nebo offic. kvalitni hardpad. Vsechno ma sve vyhody i nevyhody. pripadne take napisu.
|
|
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: pá, 30.září 2005, 18:57 |
|
|
|
adresa zde=> [url]positivegaming.com/shop[/url]
jinak kdybyste se nahodou opravdu rozhodli neco koupit tak me kontaktujte. Zatim jeste nemam pracovni email takze na stsungjp@yahoo.co.jp
filip-san: jo, promin. To chapu. ale taky se muzou zeptat nekoho z nas osobne. teda jako treba emailem.
|
|
Eso Rimmer
Anonymní
|
Zaslal: po, 28.listopad 2005, 0:30 |
|
|
|
Zdarec,
na tohle fórum jsem narazil náhodou a chtěl bych se zeptat jak je to s nákupem na play-asia.com. Zajímá mě jak je to s výslednou cenou. Chtěl bych si koupit handheld GP2X http://www.play-asia.com/SOap-23-83-21mg-71-d1-15-gp2x-84-j-70-uq6.html
Jak jsem se díval, tak to vyjde na $180+$20 poštovné airmailem. Je to koncová cena kterou za to zaplatím, nebo budu muset platit ještě nějaké clo nebo dph? Odpovědět mi můžete tady a nebo na ICQ 296134546. Diky.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 4
|
|
|
| |