Ja NEVIM :wink: My to nemeli ani zapojene, jen nam to vyndali z te uhledne cerne rakve, rozlozili a zase schovali. Je to proste tvrdy koberec, nemuze to svitit. Nikde zadne LEDky. Ale ten clovek to tvrdi. Tak ja nevim. Az bude mit zas cas, vezme nas do skladu a zapojime to. Jen nevim KDY to bude.
ty LED tam muzou byt SMD a svetlo pak rozvedene optickyma vlaknama nebo proste jen nejakym polopropustnym plastem
Ale nepracuju .... nebo je moje soucasna prace jen zasterka ? Neeee, hodne lidi uz u me v praci bylo a muzou to dosvedcit ... Ale to se dostavame nekam jinam :wink:
Nekdo zapomnel napsat ze ke hre je i krabicka s modelinou a napisem C4 .. a pokud nekdo slapne vedle .. ma asi smulu (a kupuje novy koberec). Nebo by to mohl byt Twister pro barvoslepe.
Taky to muze byt takova ta prenosna vaha co se dava pod kamiony. Jednicka znamena "kamion je na podlozce" a 0 opak.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.