|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Martin
Uživatel
|
|
Zaslal: pá, 2.prosinec 2005, 20:25 |
|
|
|
Martin se právě probral ve výklenku, kde se předtím objevil a v zápětí usnul. Rozhlíží se kolem a zhodnocuje situaci. Potichu si pro sebe zamumlá
Tady snad někdo dělá něco rozumnýho. A možná budou i mít výsledky. Hmmmm ......
To rozhodně nepřipustím.
Zrak mu padne na Will, která se s ďábelským šklebem hrabe v notebooku. A na BeeBooa, a na spoustu nářadí kolem něj.
Jedna šílená hackerka - máme.
Bezdrátová síť - máme.
PDAčko - támhle nějaké zůstalo po XSoftovi.
kabel - máme.
Připojení vnitřní síť tohohle místa - nejsem si jistý, ale ten stroj, co se v něm Bee hrabe tak je zřejmě připojený, má zezadu příslušné výstupy ...
To by mělo stačit.
Nenápadně se vyplíží z výklenku, vezme PDačko a kabel, p-o-t-i-c-h-o-u-č-k-u obejde Beebooa a zapojí to do divného stroje.
Taak teď ještě nastavit propojení - hotovo.
Teď se jen nenápadně stáhnout z dohledu a počkat na výsledek. Nevím co to bude, ale jistě něco zajímavého.
heh heh
|
|
| | |
| | |
1001101
Uživatel
|
Zaslal: so, 3.prosinec 2005, 4:33 |
|
|
|
Shinobu se konecne podarilo vzkrisit Binarka a tomu, kdyz si uvedomil, ze to nebyl jenom sen, se objevily v ocich slzy stesti. "Shinobu!... Ty jsi... skutecna...?" Shinobu se na nej jenom nechapave, ale stastne z toho, ze se uz probral, diva. Pak najednou promluvi "Jsi v poradku? Mela jsem o tebe strasny strach! Omdlel jsi..." a Binarek odpovedel "Uz jsem v poradku... Diky tobe..." Shinobu se stydlive zacervenala a pak rekla "Tvi kamaradi neco delaji... Mozna bys jim mel pomoct..." Binarek se zamyslene podival na Shinobu a zeptal se ji "Tak me napada... Nevis ty nahodou neco o tom, kde jsme?" "Promin, ale nevim. Byla jsem ve svem pokoji v Hinata Sou, kdyz jsem se najednou objevila tady a... ted si uvedomuju, ze jsem o vas predem vedela, ale vubec nevim, jak je to mozne..." "Netrap se tim. Pojd se mnou. Pujdeme pomoct ostatnim." Binarek se rozhledl po okoli a vsiml si, ze lidi nejak ubylo, tak se zeptal tech, co zbyli "Co se stalo? Kde jsou ostatni?"
|
|
| | |
Falco
Uživatel
|
Zaslal: ne, 4.prosinec 2005, 20:16 |
|
|
|
Falco vytahuje uz druhou bagetu a jeste s otevrenou PET lahvi Spritu dojde k Marty a naklani se k obrazovce (zaroven ukusuje syrovou bagetu), aby zjistil co se deje...
Jeste dalsi lok Spritu ktery ukapne smerem ke klavesam...
"Ehm, promin "
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 4 z 5
|
|
|
| |