Taakže, s Sheilou jsme se rozhodly, že příští rok půjdeme do tanečních...nepůjdete někdo s námi ? Čím víc, tím líp....a když už je DDR ta "taneční taneční revoluce":o))
Taky jsem na ne chodil. Sranda, lidi, .. no proste to do zivota patri. Jaif se me osobne hodne libil, na druhou stranu polka u nas nesla nikomu (ale to poprve asi na vetsine tanecnich). Piste reporty. Diky.
Tak ono, i takový tance jako letkiss nebo kankán jsou prostě sranda sama o sobě a zvlášť pak se známýma lidma....takže, kdo máte zájem, určitě dejte vědět:o)
ještě bych tak doplnila... čím víc Nás tam bude, tím víc lidí se nám podaří překonvertovat na DDR... dokážete si představit ty luxusní fatky jak v tanečních všichni ťapou na padech? Mno dobře... nebudeme hrotit *sweet*
Jive a letkiss moje oblibene tance. Resp. latinsko americke tance jsou ok do te doby nez clovek se neuci zavodni rumbu, sambu a spol. musim rict, ze tohle na me bylo uz moc. Ale spise to byl problem s rytmem nez pochopenim, co delat. (pravda, ze zadkem kroutit moc neumim a propinat tak hezky nohy taky ne).
za to klasika je dost katastrofa...dost jsem nesnasela slow fox (omluvte me netusim jak se ktery tanec pise)
...no..partner mi nakonec utekl takze jsem musela skoncit.
(i kdyz kdyz ti nekdo na letkisu dupne jehlama na tvoje nohy...tak au...)
BTW: kdyby mel nekdo skladbu "I love letkiss.." (nebo like? tak at se ozve..shanim to strasne dlouho)
S'Tsung, to je pravda, já byla ve čtvrtek na sestřině maturiťáku a když mi těma jehlama skočili na nohy, au, au...ono i skákat v těch jehlách při letkisu skoro stačí:o)
Taneční vřele doporučuju, ale musíte tam jít s někym a musíte na to mít náturu. Kámoše to hrozně stresovalo.....Jinak je to sranda...jo a doufám, že mě pzvete na prodlouženou:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.