Zaslal: st, 27.červenec 2005, 13:00
WerK: jasne, vsak ja netvrdim ze nekdo nekomu cpe linux, to bylo preventivni opatreni kdyby nekdo chtel zacit ^__^ ale jak koukam na ty rychlosti tak bych si mozna nejaky bootovatelny DVD s linuxem a stepmanii poridil ^^;
Na Linuxovom stroji mi StepManiu pusti asi za 5 sekund, na Windowse 30 az 40. No, neni to celkom objektivne -- k tomu Linuxu tam mam Serial ATA disk Ako dlho bootuje cely pocitac, sa mi nechce stopovat, ale Linux (Fedora 4) vyhrava nad Win2000, s prehladom!
pockat jako ve woknech S cache ti bootuje SM 30-40minut? protoze to by bylo celkem dost brutal. takhle dlouho se mi bootuje bez cacheky.
note: no i kdyz ne ze by mi mela z ceho bootovat, kdyz nemam zadny harddisk ...*sniff* *sniff*....a tudiz zadnou SM, ani songy, proste mam kulovy...-_-....ok sorry treba tohle pozdeji smazu..ale musim si stezovat...-_-. tohle mi pocitac ani zadnej HDD jeste neudelal...(no dobre vyhorela mi jedna prenosna barakuda..no ...)
EDIT: S'Tsung je splepy a omlouva se...-_-...moje chyba^_~.
Naposledy upravil S'Tsung dne st, 11.leden 2006, 1:35, celkově upraveno 1 krát.
(sekund) ... myslim ze mysli bez cache. Pak by to sedlo + - i u me.
ad. HDD: Z toho si nic nedelej ... vsechno je nekdy poprve. Takove veci se holt stavaji. Ja se taky nestacil divit kdyz mi onehda shorela grafarna. ^_^
(anebo kdyz mi chcipl system zrovna jak jsem mel jet druhy den za tebou a chtel jeste neco vypalit etc. ... -> format nutny + nemel jsem instalak ... taky potesi)
ad. HDD: Z toho si nic nedelej ... vsechno je nekdy poprve. Takove veci se holt stavaji. Ja se taky nestacil divit kdyz mi onehda shorela grafarna. ^_^
(anebo kdyz mi chcipl system zrovna jak jsem mel jet druhy den za tebou a chtel jeste neco vypalit etc. ... -> format nutny + nemel jsem instalak ... taky potesi)
Ked hovorite o mne, tak ja som to pocital s cache (Linux+Ext3+SATA je vyse 6-krat rychlejsi ako Windows+NTFS+ATA100). Bez cache (prve spustenie po nahrani pesniciek) to trvalo samozrejme dlhsie, ale uz nepamatam kolko
Ked hovorite o mne, tak ja som to pocital s cache (Linux+Ext3+SATA je vyse 6-krat rychlejsi ako Windows+NTFS+ATA100). Bez cache (prve spustenie po nahrani pesniciek) to trvalo samozrejme dlhsie, ale uz nepamatam kolko
Tak mi to nedalo a udelal jsem malej pokus. Cache stepmanie, ktera mela 148 MB jsem presunul na svuj specialni oddil pro male soubory (ext3fs, 1kB velikost blocku, writeback, 60 sekundovy commit interval) a nestacil jsem se divit . Velikost se zmensila o 17MB a rychlost bootovani se priblizne zdvojnasobila . Ted mi to natahuje 3424 songu za 32 sekund.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.