Dobrý den jmenuji se David (Dave) tančím zhruba už půl roku na mém vyrobeném hard padu (později nmožná fotky) má úrověň je asi tak pandemonium na hard na full single digits combo. Tak zdravím a vstupuji do fóra. Ps:Ještě přidám pár screenů atd.
to bychom se museli jeste shodnout na tom kdo je nejlepsi cesky hrac a v jakych podminkach. nekteri jsou lepsi na tohle nektere na neco jineho.
Ad screenshoty: u post replay je tam neco jako "pridat k prispevku obrazek" tak bud pres tuto funkci. dale muzes to uploadnout na tvoje stranky a postnout link nebo si vytvorit ucet treba na photobucket.com a linkovat tam odsud. (pripadne nachazi se tu nekde navod, ale nevim kde)
Jo tak to s linkem mi doslo ale zapomel jsem heslo od webu takze z toho nic nebude. Ale zalozim si to co ty, doufam ze je to free mam zatim jen 2 screeny a 1 video na kamere(uz jenom vedet jak ho dostat z kamery)
http://photobucket.com/albums/e135/Dave90/
Tak tady mam dva moje prvni stare asi dva tydny budu pridavad dalsi a neni to vse co umim potrebuju nazor jak na tom jsem (jestli se mam stydet)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.