|
Jaký jsem typ hráče DDR: |
Average White Guy Alpha |
|
10% |
[ 1 ] |
Average White Guy Beta |
|
30% |
[ 3 ] |
Cutesy Girly Girl |
|
10% |
[ 1 ] |
Big, Scary Guy Who is Surprisingly Amazing |
|
20% |
[ 2 ] |
Flamboyant Homosexual Man |
|
0% |
[ 0 ] |
Actual Professional Dancer |
|
0% |
[ 0 ] |
Local Insane Arcade Junkie |
|
20% |
[ 2 ] |
Overcompensating Macho Dude |
|
0% |
[ 0 ] |
Jive Talking African-American Nerd |
|
0% |
[ 0 ] |
Ten Year Old Asian Girl |
|
10% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
|
| Jaký jste typ hráče DDR? | |
| | |
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: po, 9.srpen 2004, 13:28 |
|
|
|
Tak tomu rikam teda narez (kde jsem k tomu slovu prisla?). Ale jeste bych vedela o dalsich typech. Aspon ta osoba (Nathalie), s kterou jsem vcera/predevcirem hrala DDR nejakych 16 hodin. Krome toho, ze neuslape v podstate nic co je od obtiznosti jedna na light. Obcas se prekona a tu jednu tlapku na light zvladne, pak se prekona a da i Only you (tuto skladbu dala asi po ctyrech hodinach hrani). Pak zkusi neco tezsiho a jakmile udela neco spatne rozhodi rukama, kdyz na pad trochu vice dupne tak se mu v zapeti zacne omlouvat a prestane sledovat sipecky. Mezitim prohlasuje kazdou chvili oops. Kdyz se zase podiva na obrazovku tak zjisti, co ji uteklo a zacne zase rozhazovat rukama. Pritom vsem vypada strasne roztomile (ale uz po dvou hodinach koukani na ni vam zacne lezt na nervy). ... no nic ...jsem zvedava jestli se nekdy prekona a zvladne i neco tezsiho...nez butterflye pro beginnery a only you.
|
Naposledy upravil S'Tsung dne st, 11.srpen 2004, 11:37, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |