Tak jaka byla vase prvni skladba (1,2,3,4,007? ^_^), kterou vam tam nekdo nastavil? Kterou jste jako prvni odskakali?
Moje prvni skladba byla Anata ni aete, kterou si ted ani nepamatuju. Pak It's a raining men a jako treti jsem dala SpaceBoye. Pote uz fakt nevim..
jojo nekdo mi rikal, ze jak se tento rok omijela 1,2,3,4,007 tak minuly rok to byla juunanasai. myslim si ze sedmnacktka je lepsi. Je to mensi chaos (aspon na heavy)
Ona byla kvalifikacni. Tak tam jela porad ta. Ke konci uz to bylo ke zblbnuti. Ale zjistili jsme ze nejlepsi jsou kupodivu 2Unlimited a mne osobne z mixu co mam doma docela v tech tezsich sedi Ayumi Hamasaki. A ani mi nevadi velky pocet "freezu".
Hmm, ja jsem to nejdriv bral postupne, takze jsem zacal s 1. mixem a Butterfly atd. Pak mne to ale rychle prestalo bavit a zacal jsem hledat veci, ktere uz jsem nekdy predtim slysel. No, ale zase jich tolik nebylo, tak jsem pak presel na nahodny vyber
Zdravim Mirai (svetlou budoucnost^_^),
vitej na nasem foru. Myslim, ze polstina je dostatecne srozumitelna, ale pokud budes nase odpovedi budou scestne, napis i anglickou verzi^_^
Jako prvni jsem si na SM pustil "Chobits - Dark Chii Theme [Fuuma Dialogue Mix]" (byl jsem na to zvedavejm protze Chobity mam rad i jako mangu) mno ale protoze je to pro 2 pady tak se mi to odspikovat nepovedlo.A prvni zvladnuta? Zatim jenom na KLAV (jeste nemam pad) byla Butterfly. Mimochodem hend druha pisnicka, ktera se ozyvala z moji SM ^__^
Zaslal: čt, 31.březen 2005, 19:19
Chobiti jsou dobri, ale mam je nejako mimo, a sem linej upravovat SMfile
a moje prvni? na PS2ce DDR Max2 a tusim ze to byl Butterfly, pak I like to move it ... (instant fail) a pak jsem to jel od zacatku
a na SM jsem zacinal uz s tim ze mam naskakano takze tak ruzne z AnimeMixu atd ...
Dark Chii theme a pro dva pady??? to slysim poprve. To se da v pohode utlapkat na jednom...
jeejda.. nejak jsem nevenoval extrovni pozornost textu u zminovany skladby.. zahlidnu two a asi me hned napado, ze na jednom to nejdee. OMLOUVAM SE ZA KLAMANI VEREJNOSTI ^_______^
Hmmm, no me se to zatim usipkovat nepovedlo (neni pad, pouzijem klavesnici)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.