DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Softpad v prazskem obchode
Softpad v prazskem obchode
pasky DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 03.07.2007
Příspěvky: 2
Citovat
Ahoj,

v soucasnosti jen FYI, nekomu se mozna ta informace bude hodit - softpad jde koupit i v Praze v "normalnim" obchode - sice to asi neni nic nijak zvlast kvalitniho, ovsem pokud jako ja jasate, kdyz utancujete tri tlapky a kdyz se pro pad v prvotnim nadseni rozhodnete, chcete ho mit hned nebo nejpozdeji do dalsiho dne, proc ne... :-)

Osobne jsem si pad sel koupit do kamenneho obchodu od gamesparadise.cz. Jeden z nich je http://www.gamesparadise.cz/index.php?vid=761, druhy na netu nemaji (ten netovy obchod vubec uplne nekoresponduje s tim, co maji na prodej v kamennem) - meli posledni dva, tak jsem holt koupil ruzne, doufam ale, ze brzy doplni zasoby (mozna, ze po internetu se da koupit stale). Cena 299 Kc, 399 Kc.

Paradoxne jsem se hure zapotil se shanenim PS2->USB redukce; nakonec jsem koupil dve dosti pochybne "Dragonplus" take primo v Gamesparadise (asi jedine, co tam maji), za dle meho nekrestanskych 250 Kc/ks (standardni cena je 290, dostal jsem slevu ;). Navzdory presvedcovani prodavace, ze jde o kvalitni znacku, se potvrdily me obavy a sama o sobe nebere L+R a U+D (nekdo mi tvrdil, ze funguje dance code; mozna jsem levy (asi jo), ale mne nefungoval....). Mate-li vsak Linux, da se ohackovat tak, ze to funguje; mozna funguje znamy kernelovy patch, ja si radeji upravil zdrojaky stepmanie (navod brzy poslu na stepmaniacke forum). Pokud zase nepotrebujete tancovat s notebookem, muzete si upajet klasickou redukci PSX->parport za par korun.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele paskyOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

Softpad v prazskem obchode
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  

Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)