Tak jak to tedy stěmi slepicemi je?
Pořád mi vrtala hlavou jedna věc. A to, jak je to se slepičími vajíčky...jestli si z klasickýho vajíčka z lednice můžu vypěstovat kuřátko
Je to asi takhle - na to, aby mohlo bejt takový to malý žlutý - kuřátko je potřeba kohout...oplodní slepici a ta dá vajíčko (můžeme tak vidět třebas na vesnici). Buď ho babča sebere a nebo ho slepice "vysedí" a bude z něj kuřátko
(takže moje mínění že slepice vyprdne vejce a kohout ho oplodni je death)
To sice jo, ale jak je to stěmi vejci v ledničce? Jako že bych si vzala vajíčko a udělala si doma malou líheň? Nene je to velice jednoduché....slepice v drůbežárně k životu nepotřebují žádný kohouty....laicky řečeno slípka vyprdne vejce i bez kohouta, ale to už je to vejce, kery neni oplodněný...
Takže pokud si doma budete chtět zkusit vypěstovat kuřátko jako já žádnej problém, ale bacha na vejce z ledničky
(upozornění: Pěstování kuřátek je vysoce návykové!)
Reakce Martyho
:Tak me napada srovnani s menstruaci
. Esli ono to nebude takove jako podobne - holcina ma v sobe taky "vajicko", ktere kdyz se neoplodni nadrzenym kohoutkem, tak vychazi pravidelne ven
. A neni az tak uplne pravda, ze slipky v drubezarne kohouty nepotrebuji - jejich sexualni abstinence by se dala prirovnat k vynucenemu dozivotnimu pobytu v klastere ... chudinky malinky (zas na druhou stranu, mozna lepsi jak "vylihnul se kohoutek"? ... co s nim, leda na miste zabit ... realita moderniho velkochovu)
MAM TAM I PEKNY OBRAZEK SLEPICKY, ALE RADSI NEEE
PAC BY SE TO NEKOMU NEMUSELO LIBIT