|
| Vykonny micek (aka PowerBall ™ ^_^) | |
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: út, 27.únor 2007, 10:18 |
|
|
|
tak, semka tedy presuneme vykonomickovou diskuzi z DDRTour 2007.
mno, a hned k tematu - mate nekdo svitici powerballek? Sviceni je v nem reseno tak, ze na rotoru (to je ta cast, co se ve vykovemmicku vrti) je desticka, na ni led diody (svititka) a taky civecky, do kterych se indukuje proud tim, ze se vrti pobliz magnetu, ktery normalne stoji - je soucasti klece, ktera se netoci tak ryhle jako rotor. No a muj dotaz zni - ten magnet, jak moc tam ma drzet? Protoze me prijde, ze na tom, co mam, tam teda moc nedrzi, spis jako jen silou vule, a tak mam obavu prave o ty civecky, aby se casem neprodreli nebo tak neco ... takze kdo mate, muzete juknout skrz plast, zda mate magnet "nafest", nebo tam taky plave a pri lehkem pootaceni rotoru ma tendenci se take pootacet? kujuuu za reakci
Jeste pridam par linku, co jsem tak nasel, ze by se dalo sehnat (netvrdim ze jsou vsechny, pokud jste nekdo narazil na levnejsi lepsi, dejte urcite vedet )
hejno powerballu z Alzy (shop v Praglu, umeji posilat na dobirku) http://www.alza.cz/SearchAdvanced.asp?EXPS=powerball&NameSearch=1&CodeSearch=1&PartNumber=1
tady maji jeden za stovku, teda meli, ted je vyprodany a otazka zda bude/nebude a tak http://www.popron.cz/index.aspx?gotoId=601785
jinak, tahle hracka se krom treningu da pouzit jako lampicka a take dobijecka baterek do mobilu - http://www.ball.cz/index.php?page=shop.browse&category_id=7&option=com_phpshop&Itemid=1
|
|
| | |
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: pá, 2.březen 2007, 16:30 |
|
|
|
ah, jasne, pozapomel jsem si to sem prestehovat
btw, xsofte, muzes se prosim juknout na svuj powerball, zda je ten magnet pro generovani energie pro ledky, umisteny napevno na te kostre, ve ktere se otaci setrvacnik? Nebo zda se tam vakla a muze se dotykat a skrtat o ten setrvak? mam pocit ze mi alza dala neco, co jim nekdo vyreklamoval ... nebo to je proste vadny kousek uz od vyroby
|
|
| | |
| | |
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: ne, 4.březen 2007, 22:23 |
|
|
|
ad udaje z lcd -nemam to overene, ale takhle mi prijde ze se to chova. kdo ma tohle zlo a vi o tom vic, mohl by prihodit comment . takze me postrehy:
prvni (puntik v kruhu sipek) je "pocitadlo ujetych kilometru" - meri to celkovy pocet otacek (ve stovkach nebo tisickach otacek)
druhe (cisty kruh sipek) je "aktualni rychlost" - ukazuje, jak moc se v tu danou chvili otaci
treti (blesk), to jsou maximalni dosazene otacky - zobrazuje se jen kdyz micek stoji. kdyz se vrni, tak se to prepne na predposledni ikonku (blesk v kruhu sipek) - to ukazuje maximalni dosazene otacky v prubehu toho jednoho konkretniho vrneni - tj kdyz se roztoci a pak zpomaluje, zachyti maximum.
posledni (takovy jako sval) - to je asi neco jako "pocitadlo kalorii" - kdyz se na to prepne a vrni se, tak to zacne odpocitavat dolu od triceti do nuly, po tu dobu je potreba intenzivne vrnet a az se to dopocita na nulu, tak to ukaze nejaky udaj - prijde mi ze to je pocet otacek celkem za tu pulminutu.
|
|
| | |
| | |
| | |
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: so, 10.březen 2007, 0:38 |
|
|
|
no, moje "maximalka" kolem 9000, resp cca 9200 z oslav kamaradovo holcicky, kde silogula slavila naramny uspech. tj zatim niic mooc - ale take proto to mam, abych se zlepsil
mam tu signed edici, tj s pocitadlem, kourovy, bile svitici
co se tyka mych stiznosti a trapeni ohledne magnetu, zasel jsem si primo do firmy, kam by to poslala alza na reklamaci, a tam mi ukazali jakze to vypada vevnitr a ze to, ze se magnet otaci, je naprosto ale naprosto noumalni ^_^. Jinak, pro pripadne zvidave clovicky, zda se ze neni vubec sranda se dostat dovnitr - ty sroubky, co tam jsou, jsou asi neco jako demo . Rozdelat ty dve "polokoule" od sebe je skorem nemozne - tedy urcite je tam hodne vysoka mira rizika, ze to proste praskne ...
jinak ad navod na lcd - to "mereni vykonnosti" po 30, 60 a 90 vterinach ... chmmm, me tak vlastne napada, ze k cemu to sem psat, kdyz kazdy kdo silogulu ma, tak ma i navod v cestine a tam je to popsane celkem dobre ... ano, zabralo stare zname "selhaly vsechny pokusy? tedy otevreme manual ..."
s roztacenim - hmm, ano, nasel jsem si cesticku jak silogulku roztocit i bez spagatku a bez rizika depilace a cucflekovani (a take bez rizika, ze si budu muset hodinu hrat s provazkem, namotanym na osicce vevnitr ... jednou mi to celkem stacilo, aj to je riziko vyskytu silogule na "chlastacce"). Potrebuju k tomu ale celou dlan ruky, kterou silogulu nedrzim. podle kolegy z prace jsou aj borci, co si siloguli roztaci jen palcem, primo te ruky, jez ji drzi ... (ne, nechtel bych aby me tim palcem cvrnkli do nosu, urcite na nej musi mit zbrojak ). Pripadne se necha roztocit aj jako "na kacu" - opakovanym rychlym prejetim prstu po rotoru. nicmene to chce cvik - jednak je riziko ze se briska prstu ocucflekovati a pri prilis silnem "mlaceni" se muze poskodit vnitrek silogule ...
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |