jo, porad stejny princip. zvolit mechanismus tak, aby si clovek vzdycky vybral totez. maji zasadni slabinu v tom, ze kdyz si to zkusis vickrat, tak hned vidis, ze vybiras porad to same (i kdyz bys vlastne mela mit na vyber).
konkretne tuhle kouli jsem videl snad uz pred pul rokem. (prvni cifra) * 10 + (druha cifra) - [(prvni cifra) + (druha cifra)] = prvni cifra * 9
Prijde mi to divne. Ve vetsine pripadu mi to nevychazi.
tak to delas spatne, protoze to takhle vychazi, vezmi si cislo a secti jeho cislice, ten soucet kdyz odectes od vybraneho cisla ti da vzdy cislo ktere ma stejne znameni, nesmis proste jen nahodne vybrat cislo a nic s nim nedelat
Prijde mi to divne. Ve vetsine pripadu mi to nevychazi.
tak to delas spatne, protoze to takhle vychazi, vezmi si cislo a secti jeho cislice, ten soucet kdyz odectes od vybraneho cisla ti da vzdy cislo ktere ma stejne znameni, nesmis proste jen nahodne vybrat cislo a nic s nim nedelat
a pokud ti nestaci prsty, tak si vem kalkulacku pokud pocitas spravne, tak to vzdy vyjde.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.