|
| DDR Soundtracky | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 17.leden 2008, 12:37 |
|
|
|
Tak me tak napada ...
... existuji i DDR soundtracky. Ofiko, pokud jsou riple, tak vetsinou ve velmi vysoke kvalite. Kousek "vedle" existuji i nonstop-megamixy.
Ja jen, ze jich docela i dost mam, takze kdyby byl zajem, da se s tim neco udelat. Treba DDR Hottest Party mam taky - pokud taky nemuzete hrat na Wii (jop, taky mi to tam zati mnejde), muzete si je alespon poslechnout. Par kousku stoji opravdu za to - treba stare zname vecicky, predelane do nove eng. verze, nebo nove boss stage.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
xsoft
Admin
|
Zaslal: pá, 18.leden 2008, 22:18 |
|
|
|
V podstate se jedna o songy z jednotlivych alb (DDR her / mixu). Vetsinou maji lepsi kvalitu (treba 320kbps bitrate).
Chtel jsem napsat, ze jsou to plne cele verze, ale to spis plati v pripade nejake akcni hry, nez DDRka.
Treba u ITG (ITG - In the Groove [Limited Edition Megamix]) je tu cela QoL vcetne druhe sloky a tak podobne.
Seznamek jsem hodil na http://temp.pocitac.com/ddr-mp3.txt
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |