|
| bar/no bar? | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 3.leden 2008, 19:42 |
|
|
|
Rekl bych, ze klidne hrat v tvem pripade bez baru. Stejne to ale na mistrovstvi dopadne tak, ze si lidi vyhadaji, nebo moznost pouziti baru dostanou automaticky.
Pokud hraji doma (ve sve oblibene herne) s barem, tak jsou na to asi uz zvykli. To jestli jejich arkada bere lepe/hure/"ma jine rozmery" uz je jejich problem*
Dalo by se naucit hrat s barem .. mohlo by to byt pak presnejsi / jednodussi. Jen me napada, ze pokud si clovek vezme nejakou zidli, tak muze mit madlo v jine vysce, o jinem materialu a o jinych rozmerech (tloustce). A pokud si na to zvykne, a pak bude mit neco jineho .. neprijde mu to spise na skodu? .. nebo se dokaze rychle adaptovat.
* pokud clovek dostane ale pad-miss, tak bych to uz rekl. At to nedopadne jako na minule akci
|
|
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: čt, 3.leden 2008, 22:18 |
|
|
|
Tak, pred rokem jsem poprvy zkousela hrat s barem a absolutne mi to nevyhovovalo.
Po posledni navsteve Vidne jsem ale mirne zmenila nazor. K veceru, kdyz uz jsem mela unavene nohy, tak mi bar dost pomohl a byla jsem schopna zahrat i tezsi veci (resp. takove, ktere bych na arkade v tu chvili uz nedala).
Vic me bavi hrat bez baru, zkratka mi to pusobi vetsi radost. S barem jsem vsak byla presnejsi a zatim musim rict, ze 10+ bez baru jen tak nepujde...
Tento muj objev mel celkem pozitivni vyznam pro me. Posledni dobou me dost mrzi, ze mi to zkratka nejde tak jak bych chtela a stale narazim na svuj strop. Bar to o kousicek posunul a dal mi celkem motivaci a nadeji na zlepseni.
A dalsi pozitivni veci baru je to, ze zapojuju ruce a horni casti zad, coz mi pri me zakrnelosti celkem pomohlo.
|
|
| | |
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: čt, 3.leden 2008, 23:52 |
|
|
|
Stsung: Jo, presne takovy pocity jsem pred rokem taky mela. Proste omezena pohyblivost, spatny dosah celkove, hur se dychalo a asi po pul minute desna krec v rukou. Ale ted to bylo jiny, mozna jsem byla unavena, ze jsem to nejak nevnimala, nevim. Ale hralo se mi lip a mela jsem prijemne protazena zada pak. Posilit ruce nepotrebuju, spis jen procvicit, pocitac mi je neskutecne mrvi.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Richi
Uživatel
|
Zaslal: pá, 25.leden 2008, 18:26 |
|
|
|
V poslední době zkouším hrát s barem a to tím způsobem , že si ho nahradím židlí ...
Dá to celkem zabrat najít tu správnou židli .
Ale raději hraju bez baru .. S barem zlepšení nemám , leda ve výdrži , přesnost mám lepší bez něj .
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |