|
| STOP komoleni nicku | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: po, 30.květen 2005, 0:03 |
|
|
|
Help:
spravne / spatne
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tenhle topic tu jeste neni. Existuji lide s mene ci vice zvlastnim nickem a bylo by dobre rici ostatni jak se jejich nick cte a pouziva, aby nedoslo ke zkomoleni a mutaci nicku. Zacnu (a zapinam diakritiku)
Xsoft: čti [iksoft], pokud máš dobrý jazyk tak [ikssoft], ale první varianta bude stačí. Nečíst jako [ksoft].
5. pád: Xsofte [iksofte], zkrácene [softe] též používaná varianta.
Zkráceně X, čti [iks]
5. pár [iksi], nečíst jako [ksi] to zní dost brutálně
Psát buď Xsoft (tj. první velké, další malá), u loginů většinou vše malými písmeny. Varianta X-Soft se přestala používat od příchodu na VŠ (mínus nechteli vzít jako znak pro název počítače :p)
Další kdo by sem mohl přispět je S'Tsung, Binárek, Pavel ... ať máme jasno.
|
Naposledy upravil xsoft dne st, 1.červen 2005, 14:10, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: po, 30.květen 2005, 16:41 |
|
|
|
molik napsal: | To uz je trosku brutalni tema ne |
Jo, ale stve me kdy mi lidi rikaji ksofte, nebo dneska ixe, copak lidi nemate pravidla CZ pravopisu, najdete si slovo Xsoft (ode me to sice sedi kdyz delam tuny brutak hrubek a preklepu), ale aspon vite jak na me nadavat. :-p
|
Naposledy upravil xsoft dne st, 1.červen 2005, 14:09, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Ertai
Uživatel
|
Zaslal: po, 30.květen 2005, 19:19 |
|
|
|
huh je to tady
1. pad Ertai(nemam rad male na zacatku) cteno klasicky s j na konci
5.pad - ,kdyz sem si daval kdysi tenhle nick tak sem netusil ze uz ho neodparu a ze mi tak opravdu bude nekdo rikat mi jaksi nedoslo
asi cesky spravne by bylo Ertaii ,což jak sami uznáte zní hůř než trombón v MHD,tudíž asi nesklonně Ertai....
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
SneG
Uživatel
|
Zaslal: út, 31.květen 2005, 21:22 |
|
|
|
Kohopak to tu máme dál? ... Eee?? už je řada na mě? O_o
Dobá jmenuji se SneG (čti SneG -- žadný háčky ani K na konci) pozor nejedná se o klasckého mlže , ale jakousi podivnou mutaci [ pozor velmi důležité která písmena jsou velká , vyslovovat možno s malými ]
Komu by se to špatně vyslovovalo mám druhou možnou variantu která je SFX (čti ESEFIKS) neplést si s Idefixem nebo Asterixem ^_^ Sice starší, ale skoro nepoužívaná. (možno psát i malými)
Přejdeme tedy ke skloňování
SneG
3..pád (o kom, čem) SneGu
5. pád SneGu
SFX
5.pád ESEFIXI
A aby nedošlo k záměně pohlaví ( což se někdy stane) neřadím se mezi hermafrodity, jak pár kamarádu občas vtipně podotýká, ale patřím k mužskému pohlaví. ~_^
To by bylo prozatim vsechno.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Rin
m=^.^=m
|
Zaslal: po, 13.červen 2005, 20:07 |
|
|
|
1001101 napsal: | Taky mám rád, když mi bishinky říkají Binnie (čti Biný), případně Binie (čti Biný) (pro ostatní se toleruje pouze Binnie) ^_^
Když mi nějaká bishinka bude říkat nějak jinak (ale musí to být aspoň trošku kawaii!), tak se to toleruje (vlastně budu rád, že na mě promluvila) ^_^
|
Lol^-^
Ehm..^-^ Jak mám vysvětlit, že Rin (jako TA Rin) se čte Rin, ve všech pádech Rin a nijak jinak?^-^
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |