|
| Aktualni stav ITG1 v Praze [:-(] | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: st, 4.duben 2007, 22:44 |
|
|
|
** Aktualni stav ITG1 AC na Novodvorske**
Kde se arkada nachazi zjistite ta Czech Machine Locations.
Posledni znamy stav arkady. Pokud jste zjistili, ze by to bylo jinak, napiste prispevek a nejaky moderator upravi tento post. Precist si posledni prispevky a informaci o arkade take neni naskodu.
- funguje
- prava strane repraku/svetel mimo provoz
- zluta vyberova sipka na P2 stale nefunguje
Ceny
- 15kc / 1 kredit (14kc s VIP kartou)
- double a versus / 2 kredity
- 3 stage na single
Doporuceni
- na P1 se hralo lepe
- muzete pouzivat flashku (s sanci 1:20 ze bude fungovat)
|
Naposledy upravil xsoft dne út, 15.červen 2010, 11:05, celkově upraveno 9 krát. |
|
|
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 5.duben 2007, 10:34 |
|
|
|
**promazano, nejasnosti vyreseny**
---
Asi tak. Sroubovak jsem u sebe mel, ale chtel jsem vam tan ten freeplay chvilku nechat, at si taky uzijete.
Jinak sorry, je to P1. (to jsou ty problemy s rozpoznavanim levo/pravo).
Takze obrazkove:
[ ] [START] [ ] || [ ] [START] [ ]
|
Naposledy upravil xsoft dne čt, 5.duben 2007, 16:01, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: pá, 6.duben 2007, 16:11 |
|
|
|
S'Tsung napsal: | cloude tak mi rekni co clovek na foru (DDR foru) ma jako duvod proc nehrat....
jako fakt co si jako myslis? proc lidi nejezdi na arkadu? proc jsou neschopni hrat s nekym? proc si nezorganizujou neco jako sraz na hrani? protoze tu nikdo nechce hrat? protoze nikdo nema duvod poradne hrat ITG/DDR?
ty mozna povazujes hrani na arkade za blbost. ale zrovna ty jsi na ni hral. co dal? hrani doma? nemel jsi kde ale jakmile byla ta moznost hral jsi jak silenej? to same na akcich, kde jsi jako ani hrat moc nemel tak jsi hral a machroval?
duvod nehrat nebo hrat ITG nebo si zajet na arkadu je osobni a kazdy se rozhoduje sam. nemuzes za vsechny rict, ze jet na arkadu je jako mit zajem ucit se portugalstinu. u me je arkada na prvnim miste a pro vetsinu sveta to tak je. muzu byt treba jedina v CR ale uz to znamena, ze je tu alespon jeden clovek, co ma jinej nazor. |
Jo vzdyt v pohode, ale staci se kouknout kolik lidi na tu arkadu opravdu jezdi (nepocitam slovaky). Ja jenom v myho pohledu rikam ze to je mrtvy -> lidi nemaji zajem. (mimochodem sama jsi rekla ze tahle komunita je banda "neceho")
Stejne tak jako 3DDX, tam uz chodim asi jenom ja se Seqoykou kdyz jsme pobliz a obcas Hex. Normalne nejsem pesimista, ale uz me to proste nebavi. Uz davno neni na conech takova pohoda jako pred rokem.
Jak rikas kazdej ma svuj nazor. Tak na me laskave nervi za nazor, ze ITG u nas na arkade krome par lidi nikdo nehraje.
edit: Je to silne OT no:).
edit2: Premyslim jestli ten post nesmazat abych zase nerozvracel komunitu, ale asi ho tady necham kdyz uz jsem ho napsal.
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 5
|
|
|
| |