|
| Patapon PSP | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: ne, 6.leden 2008, 1:16 |
|
|
|
Patapon jsem teda zkusila. Musim rict, ze je to docela pekne az na to, ze to opravdu vyzaduje, aby clovek mel trochu smysl pro rytmus.
vy jste takovy buh nejakych malych cernych potvurek, ktere vas uctivaji a zadaji od vas pomoc. no a vy ridite "bubnovanim" kroky techto postavicek (nebo zahaneni priser, niceni prekazek, utok etc).
postavicky vzdy na zacatku mise ukazi v bubline kombinace tlacitek co mate mackat do rytmu. vasim ukolem je do rytmu, ktery slysite, tyto tlacitka mackat a tak budete neustale slyset pata pata pon v ruznych tonech a vyskach od vasich cernych clovicku a take uslysite doprovod bubnu (to delate vy).
vas ukol je snadny dohrat misi za co nejkratsi cas. mate nejaky maximalni limit pokud ho prekrocite tak mission failed.
jinak sve postavicky muzete vybavovat predmety a predmety ziskane pote muzete na altari menit asi za jine.
---------------
jinak BTW v teto hre japonci maji potvrzovani X, cancel O
)
|
|
| | |
| | |
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: čt, 10.leden 2008, 15:38 |
|
|
|
Heh, tak to vypadá skvěle 2D strategická hra s RPG prvky, logickými puzzly a rytmicky založeným ovládáním ... a celkově trochu i lemmingsoidní se mi zdá.
Já teda nejsem žádný velký příznivce konzolového trhu, ale líbí se mi jak tam, více než kde jinde, vznikají na jednu stranu jednoduché a na druhou stranu skvěle zpracované a perfektně závislácky hratelné hry. Po tom už se mi na PC scéně trochu stýská, občas vyjde jen nějaká taková freewarovka, ale že by si někdo dovolil vydat za peníze takovou hru, to jen zcela vyjímečně. Naposled mě chytilo Gumboy Crazy Adventures, od slovenských autorů tuším. Je to něco trochu jak Elastomania, má to propracovanou fyziku, roztomilou grafiku a skvělý design úrovní, ale to se dá taky považovat spíše za freewarovku, protože to brzy po vydání uvolnili jako přílohu časopisu.
No nic to jsem si jen tak offtopic posteskl.
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |