|
| Pravopis obecne | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: pá, 10.červen 2005, 20:31 |
|
|
|
Uz z vas nemuzu...na foru je tu tuno chyb. Chapu, ze nikdo nepise bez chyb. Ja taky, na czech-ddr se urcite tuna chyb najde. Ale uz me zacinate stvat tim vasim standarTem. Zkuste si konecne uvedomit, ze se to pise STANDARD.
Nebo pokud mate pamet, co potrebuje neco videt v trochu lepsim grafickem provedeni tak zde.
Sorry za topic..ale uz to fakt zacinam nesnaset na tolik, ze bych normalne tohle forum rychle opustila, coz zrovna jako mod nemuzu.
|
|
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: so, 11.červen 2005, 13:57 |
|
|
|
WerK napsal: | Ohledne standard / standart ... myslim ze ceskej pravopis dovoluje oboji, ale nejsem si moc jistej. |
Zkus se podivat do pravidel pravopisu nebo to prohran wordem .. rekl bych ze te to necha vybrat jen standard, standardni ... . Spojeni "standarta prezidenta" je neco jinyho.
To uz muzeme rikat jestli je tohle diskusni nebo dizkusni nebo diskuzni dizkuzni forum
Tip: pokud nevita, pouzivejte zkrazky.. "stand." nebo ikonu, nebo "medium".
|
|
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: po, 13.červen 2005, 13:31 |
|
|
|
Dobre..tak jinak ..pro ty lidicky, co netusi jak tyto slova, co jsem napisu psat at si najdou nejake slovo, co znamena to same nebo at pouzivaji zkratky. Announcer je slovo anglicke ale ma svuj cesky ekvivalent, zni to sice desne, ale lepsi nez vsechny mozne varianty tohoto slova.
Admin: pls...jako kdyz uz tak se podivej jak se jmenuji adresare slozek, co jsi vytvoril. Kdyz to pak nekdo vidi tak se z toho desim.
Bee_Boo: No ja z toho proste nemuzu, neco preziju, ale nektere slova jsou na me moc. A budu sem psat jenom to, co me stve. Nechci vas nejak buzerovat. Ale kdyz mi pet lidi v jeden den napise blbe announcer nebo standard tak se mi z toho jezi vlasy na hlave.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |