Nemate nekdo ddr na pc [resp. kde to sosnu?]? Urcite to existuje, pacto sem kdysy hral demo a ted pri uklizeni disku sem do toho smazal naky pridvany charaktery ....
Jinak netusim jakej mix nebo tak, ale bylo to modry a nesekalo se mi to s panakem na pozadi (narozdil od stepmanie)
Nemate nekdo ddr na pc [resp. kde to sosnu?]? Urcite to existuje, pacto sem kdysy hral demo a ted pri uklizeni disku sem do toho smazal naky pridvany charaktery ....
Jinak netusim jakej mix nebo tak, ale bylo to modry a nesekalo se mi to s panakem na pozadi (narozdil od stepmanie)
Me se sekali jenom dokud jsem mel Windows a NTFS. Ale jak sem presedlal na linux a nahodil ReiserFS, tak mi tech 4k songu bootuje za 15 sekund a pohodicka. Takze dve rady ohledne sekani - a) defragmentuj b) zkus linux
ReiserFS je urcite fajn ... ale ja bych nemoh sverit sva data filesystemu ve vyvoji Ono ext3 ma bezpecnou ficuru "dir_index" ktera taky velmi zrychluje lookupy v adresari a pritom neriskujete data
Me se sekali jenom dokud jsem mel Windows a NTFS. Ale jak sem presedlal na linux a nahodil ReiserFS, tak mi tech 4k songu bootuje za 15 sekund a pohodicka. Takze dve rady ohledne sekani - a) defragmentuj b) zkus linux
LOL, k tomu bych měl příspěvek. Spolubydla celej tejden machroval s ReiserFS a přemlouval celej náš pokoj, že je to prostě to best. Pak se mu vypnul noťas kvůli baterce a z jeho dokonalýho fs mu zmizela celodenní práce
LOL, k tomu bych měl příspěvek. Spolubydla celej tejden machroval s ReiserFS a přemlouval celej náš pokoj, že je to prostě to best. Pak se mu vypnul noťas kvůli baterce a z jeho dokonalýho fs mu zmizela celodenní práce
Jojo to je presne ono ... pouzivat filesystem kterej je oznacenej "experimental" na ostry data muze jenom blazen
Dneska jsem otocil "Dance Dance Revolution pro PC"
No .. ni moc, ma to jen 5x8 songu, vsechno jsem dal na B (proste dat A je trochu tezky). Modifikace to ma jen .. 3. Prirovnal bych to k .. hm .. DDR3 s DDR5 sipkama. Ale ma to dancery a movie na pozadi (ze kterych se nekomu muze delat blbe). Vypada to jak verze na PS1.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.