|
| Myslite si, ze vas DDR drzi ve forme? | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: pá, 31.březen 2006, 15:52 |
|
|
|
Myslite si, ze vas DDR drzi ve forme? Myslite si, ze vase nektere zdravotni problemy se lepsi? nebo naopak? Co si myslite, ze by byla idelani denni davka hrani? Dalo vam to nejake nove "schopnosti?".
ad ja. Pokud se mi nepodari chytit druhy dech, tak me DDR/ITG pekne znici. A obcas se mi to stava, ze ten druhy dech proste nechytim. Z DDR a ITG me silene boli ruce. Kloubum DDR/ITG asi zrovna taky nepomaha, vzhledem k tomu, ze s nima mam problemy, ale zase nemuzu prestat hrat.
nici to oci a to celkem hnusne (vsechno v 3d...bleeee).
fyzicke zlepseni = ne
Na druhou stranu se pohybuju po zemi rychleji. treba v takovem karate pohyb v zenkutsudachi nedela takovy problem..jako proste pohybuju se pri zemi a rychle. (dobre na karate jsem byla naposled asi nekdy minuly rok..ale pokud bych znova zacala tak to tomu pomuze.) To same i pri jinych sportech..jako volejbal nebo badminton. jsem schopna se dohrabat k mici/micku efektevneji. mozna je to tim ze drzim teziste opravdu jedne rovine...
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |