Ahoj, tuhle středu nebudu v obvyklou dobu k dispozici, máme totiž písemku.
Kdyžtak to zkuste nějak zařídit sami, a já se přijdu podívat až v pokročilou dobu.
Pokud budete někde jinde, tak mi sem napište kde.
Zaslal: po, 21.listopad 2005, 21:00
Mno to nevim kde budeme, hlavne nemam prevodnik z S-Video na kompozit :/ navic z toho meho notesu trci dost nestandardni s-videova koncovka. Zkusim to nejak vymyslet, ale pochybuju ze mi daji klice od TV mistnosti z jineho bloku
Můžeme zapracovat na náhradním programu..v úvahu připadají ty deskovky...ovšem Pulda povídal něco o tom, že by stejně došel později, neboť má nějaké MtG hraní. Takže jsme na začátek stejně jen dva.
Mno to nevim kde budeme, hlavne nemam prevodnik z S-Video na kompozit :/ navic z toho meho notesu trci dost nestandardni s-videova koncovka. Zkusim to nejak vymyslet, ale pochybuju ze mi daji klice od TV mistnosti z jineho bloku
A... na vašem bloku nemáte TV místnost? Třeba tam dokonce máte i S-Video
Jsem pro deskovky ... ale zrejme dorazim tak kolem sedme/po sedme ... ale kdovi jak to bude... uvidime.
(kazdopadne radsi pocitejte s tim ze dorazim pozdeji)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.