Zaslal: po, 26.listopad 2007, 19:25 |
|
|
|
DDR East Invasion vyhlasila Tournamix simfile contest. puvodne vsak se delali simfily z toho duvodu, aby nejlepsi hraci z East Cost mohli hrat originalni skladby na expert turnajich. tak tusim vznikli prvni tournamix.
tournamix je rozdelen na brackety. proste je bracket 1 s nejakyma songama, bracket 2 s dalsima etc. jednotlive pak lidi hlasuji.
bylo kolem ctyriceti songu na tournamix (mysleno vsechny skladby v tournamixy).
co se vetsinou dostalo ven jsou vsak best of tournamixy, coz jsou ty nejlepsi skladby v tournamixech. 1 a 2 maji dve verze. od trojky (tusim) se tournamixy zacaly delat i v kategorii standard a ne jenom heavy.
kazdopadne vsichni byli hodnoceni za vsechny obtiznosti, vyber skladby. vlastni skladba mela vice bodu, stejne tak vlastni remix skladby. jinak se hodnotila i hlavicka simfilu a podobne.
co se kvality tyce. co jsem hrala se mi opravdu libilo. v podstate kazda skladba v tournamixu mela neco do sebe a neda se rict, ze by tam byly skladby, ktere by mi byly proti srsti stepchartem. jako ano QQQ je treba naprosty des...ale je to sranda a dobre vymyslene. co se synchronizace tyce, tak si osobne nepamatuju jak to bylo musela bych to zkusit.
|