Aha, takze jak si mam takovej run predstavit? vzdyt kdyz mam treba RRR tak je imho nesmysl to delat pravou-levou-pravou nohou..
Muzes treba rukama . Jinak zrovna tohle si pamatuju co komentoval Chris Foy (tusim) WC 2006, tak rikal, ze snad to nejtezsi je dat v ITG same fantastic pri takhle po sobe jdoucich sipkach.
Muzes treba rukama . Jinak zrovna tohle si pamatuju co komentoval Chris Foy (tusim) WC 2006, tak rikal, ze snad to nejtezsi je dat v ITG same fantastic pri takhle po sobe jdoucich sipkach.
jo to mas pravdu, je to tezsi.
ale ja myslim ze tohle se jako double step nebere pokud jede vice stejnych sipek za sebou. Podle me nastava double step v pripade ze stejnou nohou davas ruzne sipky hned po sobe.
Ja jsem na tom podobne jako Kirara. Kdyz jsem zacinal, rozdelil jsem si pad na ctyri sekce (LU,RD) a kazdou bral jednou nohou. Pak jsem ale u tezsich songu zjistil, ze to neni zrovna optimalni technika jak rytmicky, tak esteticky. Odnaucit si tohle zakorenene schema nebylo zrovna jednoduche, ale casem se mi povedlo se crossovery jakztakz naucit a i kdyz to vzdy nejde, tak se snazim doublestepy vubec nepouzivat.
asi takhle jeste k tem sipkam za sebou. na minulem mistrovstvi evropy jste zrovna mohlividet hodne lidi, co davalo prave sipky za sebou zpusobem ze stridali nohy na stejne sipce. a meli obvykle i lepsi vysledky nez lidi co davali napriklad caan't stop falling love speedy mix jednou nohou. v ITGcku se tohle uz moc nevyskytuje a tak to lidi ani moc neresi. vykytuje se to tak v medium a PC hardech, ale jinak moc ne.
obecne se to za double stepovani se to nepovazuje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.