|
| Max300 | |
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: so, 26.březen 2005, 23:57 |
|
|
|
Ja vedela ze to forum tu nekde porad je :wink:
Kdyz uz se dneska v souvislosti s TG 05 o tom maxu (maxovi?) mluvilo a Pulda tapal, pustila jsem ho po delsi dobe zase
(trosku se bojim veci co maji v nazvu slovo MAX, ale pssssst :wink: )
light verze
standard verze
Jen nevim jak to muselo vypadat, ale zatim co ja to tak trikrat po sobe tapla, Pavel usnul primo vedle padu na zemi ...
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: ne, 27.březen 2005, 1:02 |
|
|
|
Ano, to sem si na zacatku myslela taky, ale vazne se to casem upravi. S`Tsung a Xsoft meli pravdu, poslouchejte co vam radi.
Sakura na light byla pro me to nejtezsi co exsitovalo a k me smule to vsichni kolem tapali :wink: Brala sem skladby postupne, od light pomale, rychle, pak prvni zlom a standard uroven, pomale, rychle, dalsi zlom prvni deseti tlapka ... a tak nejak od te doby uz mi ta rychlost "tolik" nevadi. Jako zpotila jsem se slusne, ale uz to neni takove. Sipky vidim, jen tam dostat nohy. Tak jsou lidi jako Trewor co zacali rovnou sakurou a tezkyma skladbama ...
.. to ale uz asi patri do jineho fora :oops:
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |