|
Zlepšujete se díky tomuto topicu? |
Ano |
|
20% |
[ 5 ] |
Snad ano |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne |
|
24% |
[ 6 ] |
Nevím |
|
16% |
[ 4 ] |
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: po, 9.leden 2006, 0:40 |
|
|
|
Tak jo, snad naposledy si zaspamuju do tohohle topicu, aneb par veci co mi udelalo radost
DDR History na standard
DXY! a jak malo chybelo k tomu fullcombu
Dynamite Rave SuperEuroVersion kdyz jsem to hral naposledy tak jsem dal stezi C a ted ... diwne
End of the Century devata aneb bonbonek nakonec
a tak, jinak ostatni AAcka a tak jsou v odpovidajicich topicich
|
|
| Jak jsem na tom? | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
Enigma
Uživatel
|
Zaslal: ne, 18.červen 2006, 20:34 |
|
|
|
Byl jsem si včera vyzkoušet onu arkádu na Novodvorské. Určitě to bude tím, že jsem zatím na ničem takovém nestál a zřejmě to nebyl dobrý nápad pro první kontakt s taneční podložkou. Osobní pocit byl asi takový, aby mi to sežralo ten krok, musel jsem celkem dupnout, freezy, škoda mluvit, musel jsem na nohu tlačit, jinak by mi to nesežralo. Buď jsem na to moc lehkej (56 kg, BTW: Pro jakou minimální hmotnost hráče je arkáda dimenzována, jestli pak ne pro 60 kg, bohužel jsem to neověřil s batohem na zádech), či není to bug právě toho zařízení nebo jestli jsem neměl skákat na místě Player 2 místo Player 1. Zřejmě bych si měl opatřit softpad, bude asi vhodnější pro mou váhovou kategorii, pokud bych se chtěl tomuhle věnovat.
|
|
| | |
Enigma
Uživatel
|
Zaslal: ne, 18.červen 2006, 23:43 |
|
|
|
Trin: Oprava, zřejmě to s tou hmotností hráče bude platit u některé arkády. Nevím, na té Novodvorské jsem musel, jak jsem napsal, celkem dupnout, aby to sežralo, a na freezy by mi určitě bylo nějaké to kilo navíc k dobru, jinač jsem musel dost tlačit na nohu, abych ten freeze ustál.
|
|
| | |
Enigma
Uživatel
|
Zaslal: ne, 18.červen 2006, 23:59 |
|
|
|
Snad priste to pujde lepe, no nevim, za jak dlouho v Praze. Nestal jsem vubec na tanecni podlozce. A napada me jeste, jestli jsem si nemel treba vzit jinou obuv. Jestlipak to nezavisi dost na tom. Co se tyce vahy, je to u me dost podvaha 56 kg vs. 176 cm, takze si myslim, ze tech 60 kg bych mit mohl.
Ad diakritika: Zapomenu se a pisu s ni, v lepsim pripade to odedituju. Ale precejen, do budoucna by se hodilo u psani prispevku odstranovac diakritiky.
|
Naposledy upravil Enigma dne po, 19.červen 2006, 0:03, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Enigma
Uživatel
|
Zaslal: po, 19.červen 2006, 0:07 |
|
|
|
Rikas, ze sandale jsou jakozto obuv na arkadu UB (uplne blby)?
Bee_Boo: Neco je tady v General infu k ITG http://ddrforum.pocitac.com/viewtopic.php?t=337 ,
citace: | rolls - aspon jednou za 0.3 musite dupnout na sipku |
, je to ono?
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 28 z 40
|
|
|
| |