Doufam ze Sts nebude vadit, ze jsem si pujcil jeji nazev:), ale mel jsem proste chut o tom neco napsat. Behem 21. az 28. dubna jsem byl nekde mezi Doverem ve Francii, Trocaderem v Londyne a Edinburgem ve skotsku. Nebudu tady rozpitvavat kde vsedu jsem s nasi skupinou ctyriceti-ctyr lidi byl, protoze o tom budu psat jiny a podrobnejsi report.
Kdyz bych zacal nasi cestu z cech, tak jsem si rikal, kde vsude bych mohl potkat arkady a podobne "silenosti", az nakonec po dvou-denni ceste jsme dorazily do francouzskeho pristavu Calais. Nalodili jsme se na trajekt, ktery mel namireno do Doveru a posleze se rozutekli po palube. Ja jsem si tak vtipne vykracoval jeste s par "DDR znalymi" (Ray, Dimitrion, Anakreon) a asi po dvaceti minutach bloudeni jsem nasli Megatron na horni palube. Docela me to zarazilo, protoze muj vyvoj se zarazil nekde u opic (proste a jednoduse - takhle ohromna vec proste plout nemuze:)) a mezi cca dvacitkou automatu se krceli i DDR Fusion a DDR Euromix 2. Za nasi hodne kratkou plavbu se mi tam podarilo nahazet tusim pet liber (fuj) a podarilo se mi prolizt MAX300 na B
. Po tom co jsem dohral prvni trojicku songu, jsem se ohledl a spatril asi ctyricet lidi, jak na me uprene ziraji. Po sesti skladbach mi zacali hazet i pence:). Tenhle pocit moc veci nevyrovna:).
Zhruba po dalsich dvou dnech jsem si rikal, ze bych mohl zjistil aspon v jake casti Londyna se Trocadero nachazi:). V tomhle jsem mel uzasne stesti na pruvodkyni, protoze kdyz jsem se ji zeptal na zabavni centrum Londyna, tak odvetila neco jako: "Myslis Trocadero? To je u Piccadeli Cirkus, zrovna tam mame namireno." Nasledoval dvouhodinovy rozchod a muzete hadat kde jsem byl celou dobu:). Jinak pro vas co tam nikdy nebyli, tak Trocadero je ohromna sit obchodu, ktera zasahuje do nekolika dalsich velkych budov. Asi nejvtipnejsi, nejvyraznejsi a nejvetsi je herna, ktera zasahuje asi do osmi poschodi (nejspis je jich vic, ale arkady jsou tam proste vsude).
Pokud vlezete dovnitr a vyjedete po eskalatorech nahoru, uvidite vpravo ohromny obchod s dvd (hudba, video, anime) vseho druhu, nahore kus herny, vlevo hernu s DDR Fusion 2 (oprava, uz ho presunuli o dve patra niz). Kdyz pujdete doleva a potom a patro niz, narazite konecne na centralni hernu Fantasy Park. Docela me zarazilo, ze tady zadne ceske (vlastne ani zadne jine) karty neplati, tak jsem si rozmenil libry a sel si prihlednout ohromny fantasy park. Pokud jsem to pochopil spravne tak cely fantasy park ma v prvnim patre asi deset bowlingovych drah a bar. O patro niz uz konecne zacina slibena herna a nachazim zde Eazy2dancera (EZ2), hned dvakrat, potom Pump it Up Zero (kdyz porovnam grafiku a obtiznost, tak PIU ve vsem vede) a asi milion automatu jako je Drum-mania, Beat-mania (snad i Guitar-Freak) a jine. No a pokud se dostanete k druhemu patru, tak vas ceka opravdove srdce herny. Jakmile se rozhlednete tak uvidite 2x PIU ZERO, 3x DDR EUROMIX 2, ITG II (decicab), 2x EZ2, Drum-maniu atd...celkem asi sedmnact arkad plus miliarda jinych automatu (treba rally pro osm lidi najednou apod.). Jinak tusim, ze to ma asi jeste jedno patro, ktere jsem uz ani nevidel:).
Kdyz jsem se sem dopravil, bylo okolo devate vecer, tedy absolutne natriskane Trocadero (predstavte si, ze u kazdeho automatu jsou ctyri lidi), tak jsem ihned zamiril k ITG II (jinak opet je to dedicab udelany z DDR EUROMIX 2). Seznamil jsem se s docela hodne sympatickym hracem, ktery se mi predstavil jako Adam Kyte (jeden z nejlepsich hracu Anglie, coz jsem jeste netusil). Potom jsme se nejak dostali ke konverzaci, ktera vypadala asi takto: "You Are from London, Adam?" "Yes, i am. Where are you from?" "Czech republic, you know it?" "Yeah, did you know Xsoft from ItgFreak?" a pak uz bylo jasno (znali i Sts). Takze mame zakladnu uz i v londynskem Trocaderu:). Jinak co bych jeste dodal treba k arkadam, tak JD3 na ITG II je officialni judge i pro turnaje, takze zadne prenastavovani na Novodvorske se konat nemusi. Otestoval jsem to pres Charllene expert - doma mam 82% a v Trocaderu 80,9%, takze prakticky totozne. Kdyz jsem se vracel ze srazu, tak uz prakticky cely zajezd vedel co to je DDR
Jeste posledni vec se bych rad napsal se mi stala v Doveru na ceste zpatky asi v jedenact vecer. Kdy jsem zavital k mistni restauraci a tam nasel PIU ZERO. Tak jsem si ho zkusil zahrat (poprve v zivote) a na normal jsem mel asi jeden miss nebo tak. A okolo stojici opet tleskali. No a o nejakych tricet-ctyri hodin pozdeji jsem dorazil domu a konecne si mohl odpocinout...
edit: necetl jsem to po sobe, tak omluvte moje chyby, fotky dodam pozdeji:)
Cloud