|
jak casto hrajete DDR/ITG? |
kazdy den nebo ob den |
|
23% |
[ 6 ] |
2x tydne |
|
26% |
[ 7 ] |
1x tydne |
|
15% |
[ 4 ] |
parkrat do mesice |
|
34% |
[ 9 ] |
|
Celkem hlasů : 26 |
|
| kdo tady jeste hraje aktivne DDR? a jak casto? | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
stribro
Support team
|
Zaslal: ne, 26.listopad 2006, 23:28 |
|
|
|
Ja a DDR? Synonymni veta by byla pravdepodobne "ja a cony". Jinde, nez na conech se totiz k padu nedostanu a hrat na klavesnici mi prijde dosti jako ztrata casu (i kdyz pokud se nudim...). A az budu pad mit, pochybuji, ze se situace nejak radikalne zmeni, protoze porad mam veci, kterym se v tech prevzacnych chvilich, kdy jsem doma, venuji radsi...
Sheila: Pokud tohle ctes, ztracis svuj cas k treninku, tak honem zpatky na pad! =)
EDIT: Je, hele, uz jsem guru. Ted jenom pockat az mi naroste plnovous a odstehovat se nekam na Quomolongma Feng...
|
|
| Se maj ty teenageři.. | |
| | |
Srandista
Uživatel
|
Zaslal: út, 5.prosinec 2006, 15:34 |
|
|
|
Nuz, doteraz som si tiez myslel ze nemam cas, ale po navsteve CR, kedy som zistil, ze ako jediny neskacem na ITG hard songy, som sa rozhodol to zmenit, a uz tyzden pracujem na tom, aby to so mnou bolo kus lepsie... Takze aj v tejto dobe plnej skusok a zapoctov a co ja viem coho este si na to kus dna jednoducho utrhnem... Ale pravda je taka, ze ked poriadne DDR vyburenie u mna plati hlavne na akciach...
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |