Tak jak jsem slibil tady mate to hlasovani o vanocnim srazu. Skoro jednomyslne jsme se shodli, ze bude tak si vyberte datum. Prosim co nejdriv. Dalsi informace budou po hlasovani.
Naposledy upravil Cloud dne st, 27.prosinec 2006, 1:24, celkově upraveno 5 krát.
Ja bych nepsal povanocni sraz, to je takovy jednotvarny. Co takhle Xuxacon 06? At je zachovana tradice. A hlavne je to nazev se kterym se prisel oni ja tak at vydrzi aspon jako Cloudi modlidba.
ja bych teda byl pro 29. - 30.12.06 a to z prosteho duvodu, ze drivejsi terminy se vetsinou hodne jezdi po pribuznych a znamych... 25.12. je imho pomerne spatny termin, minimalne pro nas mimoprazske... jinak se velice rad dostavim, pokud to pujde :)
Ja bych to dala az po tom 26. protoze to jsou jeste prazdniny i pro pracujici, takze myslim ze nejen ja, ale i ostatni budou plnit povinnosti vuci rodine... jako ze treba 25. pojedou k jedne babicce a 26. k druhe babicce...
Presne to me taky napadlo. Hlasovala jsem, ale je mi to v podstate vcelku jedno. Ja se muzu zcela podridit, jelikoz jeste nemam vymysleny Silvestr. Krom 25.12. mi vyhovuje vse.
vážně by tu místy měla být možnost hlasovat pro více možností ...
jinak pracující lidi respektuji ale bohužel právě proto že se nepracuje tak na Hod bóží a na Štěpána se konají právě takové ty rodinné návštěvy... a pak jsou taky srazy jiných komunit, kam bych taky rád zašel, takže já se připojuji 29.-30. pokud to vyjde...
pozadal bych xsofta jestli by nebyl ochoten upravit baner pro prihlasovani na akce, tak aby tam byly datumy z ankety a lidi by se mohli prihlasovat na vice terminu
Toho 30. je zase moc blizko silvestra... a jsou tu taci (nebudu je jmenovat vsechny, ale jako priklad bych mohla uvest treba sebe) kteri musi travit silvestra (chte nechte) s rodici na vymrzle chalupe...
Ja souhlasim s tim, ze toho 30. to uz moc zavani Silvestrem. Nebo asi spis, zname to, lidi zacnou, ze to rovnou muzem protahmout az do Silvestra a tak. Ale paklize se to jednou zaridi do 30. protahovat to nejde a ne kazdy chce/muze Silvestr travit s DDRkem.
pozadal bych xsofta jestli by nebyl ochoten upravit baner pro prihlasovani na akce, tak aby tam byly datumy z ankety a lidi by se mohli prihlasovat na vice terminu
uf, tak vloz jeden s cislem 1158 (a pro dalsi datumy udelej 1158a, 1158b ...) jen do nazvu akce das i datum o jake jde (ted to uz bude fungovat)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.