|
| Beta Testing (begins) | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: po, 5.březen 2007, 22:48 |
|
|
|
treba je to tim, ze normalni clovek sem leze hlavne proto, aby nasal informace? tj jakozto ke zdroji dat, a ne proto, aby se podival, co kde kdo z adminu zmenil ve vzhledu / linkach / chovani stranek ... je to asi sobecke, ale imo je to tak ... nebo se moc pletu?
btw co jsem ale zaregistroval, tak forum si pamatuje neprectene prispevky tak jak by asi melo - dokavad se na ne primo nepodivam, jsou neprectene. Sice u threadu, kde je tech prispevku novych vic jak stranka, se stejne presne nedozvim, kde ty nove zacinaji (tj jak kliknu na thread na posledni stranku, tak se mi ty predchozi uz odbarvi, takze kdyz "listuju zpatky", tak uz zlute nejsou i kdyz by treba mely byt ... ale to zas tak moc neva). Hlavne ze kdyz se page nejakym zpusobem refreshne, tak nezmizi neprectene topicy, tak jak driv ...
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: út, 6.březen 2007, 1:46 |
|
|
|
ad OT: pokud chci videt posledni stranku, kliknu na cislo posledni stranky.
Pokud chci videt prvni neprecteny post, klikam na (to mi vzdycky fungovalo, a pokud ne, dela to cache pamet prohlizece).
A co se zdroje tyce, neni to nic na *.pocitac.com ani na jine ceske strance. Je to zahranicni a DDR-ITG-related stranka. Jedna z celkem .. dulezitych.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |