hmm, tak po dohode se sheilou budou jenom ty 2 pady co donesu. donesu je az na sestou, protoze od tri mam kulecnik a ve dve tam urcite jeste nikdo nebude.
Yzi: promin, ale tu akci v patek jsem mela driv nez jsem se dozvedela o tom, ze budu organizovat Scon.... a zrusit to nejde... resp. slo by to, ale bylo by to to nejposlednejsi reseni....
Deirh: Mno ja se tedka nekdy (asi ctvrtek) sejdu se stribrem kdy pro ty veci pujdeme, takze kdyby to slo, aby ses stavil...
iiiii!!!! tak jo, jeste jeden problem tu je... docela zasadni -neni obrazovka k PSku! (jsem zjistila, ze muj monitor do toho zapojit nejde...) nemuzete nekdo pujcit? prosim
Muj TV monitor bohuzel moc postradat nemuzu, protoze uz tam po tech par transportech mam par podezrele shluklych vadnych pixelu vypadajicich jako skrabanec - nemusi to byt vubec tim, ale MHDckem uz to vozit radsi nebudu riskovat. Pomoct mi nekdo autem, muze byt, ale budu ho potrebovat zpatky driv nez v nedeli vecer. Televize by byla jiste po vsech stranach lepsi (i lepsi obraz).
Update: Vlastne mozna jednu opravdovou televizi bych doma zastihl a mohl vzit (klidne az do konce). Ale opet to visi na transportu, ta zase neni LCD a do podpazi .)
nebo ja muzu pujcit tv kartu ... ma S-Video vstup, takze by to melo jit, ale zase je interni (tzn. rozebrat pecko a nainstalovat)
Ale nepujde, pac PSko standardne S-Video vystup nema
Leda ze by sehnali nejakou redukci. Ja nemam. Jedine komponenty, scart a v nouzi antena (fun pak ladit).
Ale nepujde, pac PSko standardne S-Video vystup nema ;)
Leda ze by sehnali nejakou redukci. Ja nemam. Jedine komponenty, scart a v nouzi antena (fun pak ladit).
Aha, ph0ck ... no, ja az budu home tak kuknu co to ma za vstupy jeste ... v nejhorsim pripade by to mohlo jit pres tu antenu mno.
EDIT : no ted me napada ze se mi doma valej nejaky ty redukce komponenty a s-video ... zkusim pohledat
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.