declen: Za málo. Ten obchod TS Nova se mi ukázal celkem na začátku při zadání MAS560A do Googlu. Tipu znám jako obchod (u nás v Brně u Jakuba), kde lze dostat i méně obvyklé součástky.
Naposledy upravil Enigma dne st, 25.leden 2006, 22:56, celkově upraveno 1 krát.
Jestli tomu rozumim tak se bavite o tom do ceho to zapojit ja to zapojuju do normalniho gamepadu MaxFire G-08XU kde muzu zapojit az 2 gamepady a nema to problem se zmacknutymi vsemi osmi tlacitky. Nevim jak je to s odezvou .
Jestli tomu rozumim tak se bavite o tom do ceho to zapojit ja to zapojuju do normalniho gamepadu MaxFire G-08XU kde muzu zapojit az 2 gamepady a nema to problem se zmacknutymi vsemi osmi tlacitky. Nevim jak je to s odezvou .
Ne, bavim se o obvodu co dat mezi podlozku na kerou tapes a gamepad.
docela zajimavy reseni. akorat bych se bal kdyby to melo devet aktivnich ploch z pozinku a na tom jeste nejakou folii s designem zestli to bude dobre brat. ale muzu to zkusit postavit a uvidime
melo by to brat ... sam autor ma ty stanioly pod folii. napad je to vskutku elegantni, jen pro 9 ploch to bude chtit spis je dat jako trosku dal od sebe, aby se snizila vzajemna kapacita. Kazdopadne hezke reseni
melo by to brat ... sam autor ma ty stanioly pod folii. napad je to vskutku elegantni, jen pro 9 ploch to bude chtit spis je dat jako trosku dal od sebe, aby se snizila vzajemna kapacita. Kazdopadne hezke reseni
O kapacitu bych se nebal (melo by se to tak nejak vykompenzovat), nedavjno jsem si jeden podobny postavil a funguje velice dobre (a mimo to je lehky, levny, prenosny a tak).
Stáli jste na tom už někdo, kdo dokážete posoudit kvalitu na nějakých heavy/challenge? Nejsem si jistý, zda jsem dostatečně dobrý na odzkoušení kvality (přesnosti), respektive mně to přijde lepší než Ignition, ovšem zrovna vždy nepoznám kdy za rozdíl perfect/great může pad a kdy já.
tak po dnesnim mikro-testu Enderovi varianty musim rict ze na easy/medium je to docela presne, aspon moje vysledky prakticky to same jako na CFku.. kdyz nepocitam par pad-greatu ktere zpusobilo moje osvetleni... Kazdopadne bych rek ze by to mohla byt zajimava konkurenci softum pro zacatecniky, dokonce mozna i presnejsi...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.