|
Lyndee
Anonymní
|
Zaslal: ne, 10.červenec 2005, 22:06 |
|
|
|
Já mám ale radost!!
Dorazila jsem domů z Avalconu, v tlapkách (svůj první) softpad. Zapojení k počítači se podařilo (díky, slovensky mluvící neznámý z conu za ten podrobný návod:)
A podařilo se mi udělat Jam Jam Reggae dvoutlapkové na B a www.blondie.girl třítlapkovou na C (uznávám, že to asi z pohledu ostatních není k chlubení, ale udělalo mi to opravdu radost, že ty šipky alepoň chviličkama začaly dávat smysl).
Kromě toho jsem neudělala už nic, ani nevybalila batoh ...
Seznámení s DDR mě opravdu potěšilo, díky:)
|
|
| | |
Filip-san
Uživatel
|
Zaslal: ne, 10.červenec 2005, 23:17 |
|
|
|
Caf Lyndee
Jsme na tom celkem podobne, jenom s tim rozdilem ze ja nemam pad (dokud si nepostavim vlastni )
Ten slovensky mluvici clovek si rika inferno a co vim tak na toto forum nechodi..
a ohledne toho ze to neni k chlubeni.. tady se muzes chlubit kazdym pokrokem (doporucuji procist forum - hlavne vlakna kde jsme si zadavali ruzne pisnicky a ty jsme potom skakali..)
Kazdopadne uvidis ze se se skakanim hoodne zlepsis - zpocatku to jde opravdu velmi rychle
|
|
| | |
Lyndee
Uživatel
|
Zaslal: st, 13.červenec 2005, 15:23 |
|
|
|
Filip-san, Molik:
Díky za přivítání
Ukázalo se, že DDR je HODNĚ návykové - právě sháním dva nové pady pro dva kamarády, kteří byli mnou přinuceni to shlédnout - a taky se hned zamilovali:-)
A můj milý hodlá domů přitáhnout hordu spolupracovníků z KERIA (což je jakási tlustá IT firma) a prý budou chtít, aby jim to zaměstnavatel koupil do práce jako relaxaci:-))) Což je asi zatím vtip, ale kdo ví
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: st, 13.červenec 2005, 15:42 |
|
|
|
Lyndee napsal: | Filip-san, Molik:
Díky za přivítání
Ukázalo se, že DDR je HODNĚ návykové - právě sháním dva nové pady pro dva kamarády, kteří byli mnou přinuceni to shlédnout - a taky se hned zamilovali:-)
A můj milý hodlá domů přitáhnout hordu spolupracovníků z KERIA (což je jakási tlustá IT firma) a prý budou chtít, aby jim to zaměstnavatel koupil do práce jako relaxaci:-))) Což je asi zatím vtip, ale kdo ví |
Kerio, vyborne. Tusim ze jsou v Plzni ne? Spolub. u nich bude delat diplomku a je tam i dost FAVaku od nas, takze kdyz by byl zajem jsem (/budu) v Plzni na kolejich, takze muzu i nekdy zaskocit, doplnit zasobu songu, zaskakat a predvest.
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 5 z 5
|
|
|
| |