Obcas kdyz zkousim delat stepchart pro nejakej song, tak by se mi hodne moc hodilo vedet jakej ma nejakej song BPM aniz bych musel pokus/omyl zkouset. Tak me napadlo napsat si malej programek na tohle, pricemz me napadlo pouzit sam sebe jako casovac ... proste jakoby hrat na klavce. Tak jsem napsal tenhle malinkej programek co to umi ... pouziti je snadny, staci mit fokus na okne a mackat enter ... v titulku okna nebo v stdoutu naleznete kyzene bpm kterym mackate enter Vice v souboru README
Nevim jak moc je to přesný když se to dělá takhle.
Já to dělám přes Sonic Foundry Acid, kde je naprosto komfortní funkce BeatMapper, uděláte to s tim fakt hodně přesně. Namapujete BPM třeba někde na začátku, pak zkontrolujete jestli to sedí na konci a korigujete o malý kousíčky. Při tom použijete takovej zoom, že vidíte jednotlivý křivky, na kterejch je dost dobře poznat, kde začíná beat.
Nevim jak moc je to přesný když se to dělá takhle.
Já to dělám přes Sonic Foundry Acid, kde je naprosto komfortní funkce BeatMapper, uděláte to s tim fakt hodně přesně. Namapujete BPM třeba někde na začátku, pak zkontrolujete jestli to sedí na konci a korigujete o malý kousíčky. Při tom použijete takovej zoom, že vidíte jednotlivý křivky, na kterejch je dost dobře poznat, kde začíná beat.
Mno presnost bude urcovat clovek, kterej mlati do enteru ... proto se tam taky pocita prumer. Jinak defaultne to probuje 100x za sekundu. Me slo spis o to ziskat orientacni hodnotu a pak se v pohode v editoru doladi ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.