|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: út, 12.září 2006, 13:39 |
|
|
|
Tak jsem se rozhodl zapojit, protože už vážně nevím co mám skákat... třeba i dosáhnu obnovení zájmu...
Dive - 2x B, napotřetí A. Osobně mne víc než půlšipky dovedou rozhodit náhlé rohové skoky. Mám problém je v tom streamu přečíst.
Aoi Shoudou - A napoprvé s drobným zaváháním v závěru... jsou tam po pauze čtyři šipky na sudé půldoby... zkoušel jsem to několikrát a vždycky mě to rozhodí. Jinak skoro Full Combo... potěší.
Pokračuji...
|
|
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: út, 12.září 2006, 14:26 |
|
|
|
... pokračuji ...
That's the Way (I Like It) - hned napoprvé A navíc s Full Great Combo. Škoda, že je tak pomalá, pomalé šipky se mi hůře trefují. Připadám si jak ve spomaleném záběru a pořád je to na písničku moc rychlé... visím ve Slo-Mo nad šipkou a jen čekám na chvíli kdy spadnout. Možné chyby jsou pak dvě. Buď to v té krkolomné pozici nevydržím a spadnu dřív... a nebo, což nevím jak moc je to častý jev u DDR hráčů (minimálně jeden mi to potvrdil), se při tom čekání zamyslím nad něčím úplně jiným a hold mi ten správný okamžik uteče.
Tank! - napoprvé A, FGC a AA napotřetí (čestně, ten screen je až ze 4. pokusu, 3. to bylo čistých 95%, zapoměl jsem típnout). Tuto písničku mám rád, obdivoval jsem jí zatím na všech obtížnostních úrovních a i tady mě příjemně překvapila. Potíž s prvními dvěmi šipkami, u kterých obtížné v takové jazzárně chytit hned rytmus a pak až zase spíše v té skákací části (28 skoků, 14 greatů - podezřelé, kdyby to bylo naopak, myslel bych si, že jsem pokonil všechny skoky)[/b]
... pokračuji ...
|
|
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: út, 12.září 2006, 16:45 |
|
|
|
... pokračuji ...
Jubei Chan - B napoprvé, A napodruhé. Pěkný stream, ale klidná písnička, takže člověk se nazadýchá. Prvně jsem zůstal akorát konsternovaně hledět, když na mě vybafla řada půlšipek v jednom směru zasebou a trochu mě to rozhodilo na zbytek písničky a ještě ten konec je trochu tricky. Ale napodruhé už celkem bez problémů.
Burnin' the Floor - první skutečná výzva v tomdle tréninku. Poprvé C, pak B a myslím na 5. pokus A. V zásadě tam opravdu není nic jiného než pár půlšipek, v kombinaci s trochu rychlejším tempem, ale trochu to svádí začít panikařit. Nejvíc jsem kazil pasáž kde se ťape několik trojšipek vždy v jednom směru, to by chtělo ještě trénovat. Teď jsem to sice zvládl, ale nevím co bych dělal kdyby to byli víc než trojšipky.
Angelic Layer - a obtížnost se zvyšuje. Tadle už mi dala opravdu zabrat, napoprvé úplný FAIL, 2. pokus D, 3. pokus C a pak dlouho nic ... to znamenalo, že jsem dal všechny klidné pasáže a všechno kde jsou maximálně trojšipky ... ostatní záludnosti (je jich totiž pro mě víc než ta jedna zmíněná na začátku), na kterých je tak trochu skladba postavená (spousta půlšipek zasebou) jsem totálně nepobíral a tak jsem se snížil k tomu, že jsem se to místo pouhého zkoušení snažil nastudovat a naplánovat jak to vlastně budu šlapat, aby se mi nemotali nohy. To se podařilo, hodnocení se začalo zlepšovat... asi 3x B (už jsem byl dost vyčerpaný) a nakonec asi na 18. pokus vytoužené A. Po dlouhé době myslím jeden song, který mě opravdu něco naučil.
... pokračoval bych, ale už není kam
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |