|
| Takze - kde ho sehnat? | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: so, 31.červenec 2004, 0:47 |
|
|
|
Hele .. nasel jsem to (sice trochu anglicky, ale porad dobry):
citace: | ...The ddr machine is pretty sturdy, as it must take a lot of constant abuse. Keep this in mind while you play ddr. Stomp hard on the pads for effect. Launch yourself over the bar so hard that the front end of the machine tips up. Destroy those stupid cardboard inserts they glued to the machine. That's the most important one as it will allow you the space necessary to climb up on the machine and jump off it onto the pads.
In all seriousness however, you should not go out of your way to destroy the ddr machine while you are playing it, since it costs about $10,000, but don't treat it like some fairy boy either. The exception is keeping the pads clean. It is usually snowy and/or wet outside, so for everybody's sake WIPE OFF YOUR SHOES before playing the game, and if the pads are wet, wipe them down.... |
|
|
| Re: Takze - kde ho sehnat? | |
| | |
| | |
evilmind
Uživatel
|
|
Zaslal: pá, 6.srpen 2004, 9:51 |
|
|
|
jtk napsal: | Jinak mám manuálně zručného kámoše, kterého jsem přesvědčil, ať mi hardpad vyrobí. Prozatím vyrobil něco na bázi hardwood padu a až na trošku větší hlučnost to docela jde. Až do konce prázdnin budem jeden nebo druhý na dovolené, ale pak máme v úmyslu ve výrobě (a testování různých provedení) pokračovat. Třeba z toho něco použitelného i vznikne |
Hmm, ten se mi teda fakt moc libi. Cim je zpusobena ta hlucnost? Z toho schematu jsem teda ne uplne presne pochopil jak je zajisteno, ze ty kontakty nezustanou sepnuty, zvlaste kdyz ty dreveny dily vypadaji na to, ze bez nejake specialni upravy budou drhnout samy o sobe...
Kazdopadne je to inspirujici, az doted jsem premyslel spis nad plexisklem v kovove mrizi...
|
|
| | |
jtk
Uživatel
|
Zaslal: pá, 6.srpen 2004, 21:20 |
|
|
|
No, ono u toho originalniho hardwood padu je stred vyplnen nejakym molitanem, na kterem je polozeny prostredni kontakt. Ty ocelove pasky po obvodu se vypodlozi a dosroubuji tak, aby byly jen o malicky kousek nizsi, nez je vyska toho molitanu.
Ja jsem zvolil ponekud jednodussi reseni - vespod mam 3mm drat ohnuty do tvaru Z, na tom je jeden kontakt a zespodu na "tlacitkach" je plech a k nemu je pripajeny druhy drat. Cele to drzi na ctryrech kouscich tuhe peny, kterou jsem seriznul na potrebnou tloustku a umistil do rohu.
Pokud se tomu drevu poctive zahladi hrany a necha se tam trochu vule, tak naprosto nejevi snahu nejak drhnout.
Hluk je zpusobovan prave narazy tech drevenych ctvercu do podlozky. I kdyz je to posun jen o cca 1-2 mm, kdyz se na to dupne, tak to proste je slyset...
Idealni by samozrejme byl DDRHomePad, ale na to (zatim) nemame
|
|
| cr-evropa-kanada | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |