|
| Duben 2005 - 1. cast (1. - 8. 4. 2005) | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 31.březen 2005, 23:57 |
|
|
|
:: DUBEN měsíc DDRka ::
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doba trvání: 1. - 8. dubna 2005
Kde: u všech CZ fanoušků doma i v zahraničí
Úkoly:
(1) - (pad) - odehrát jakýkoliv song z ofic. alb (tj. DDR 1.-8.) - mějte co nejlepší skóre
(2) - (fotka) - udělejte zajímavý screenshot SM (tip: themes, dance character, ..) ale žádná fotomontáž
(3) - (klávesnice) - dejte nějaký nejbrutálnější song, stačí jen přežít
(bonus) - workshop - stavění vlastních hardpadů
Pravidla: při hraní jsou povoleny všechny modifikace (tj. i speed módy narozdíl od jiných států). Judge neměnit (tj. 4), rate neměnit (tj. 1.0x). Pokud chcete JudgeWindowScale mít na něčem jiném mimo (1.0), tak postupujte jedině dolu (třeba na 0.84). V kostce by stačilo říct necheatujte, hrajeme pro zábavu a ne o peníze. Vůbec mě nebude vadit když mě někdo předběhne, budu rád že vám to aspoň jde.
Jak postovat: ke každému bodu můžete mít maximálně 2 obrázky (=0, 1, nebo 2). Nic vám nebrání v tom editovat svůj příspěvek a nahrát lepší. Nechcete přeci aby se to zaFloadovalo fórum a stalo se moc nepřehledným. Prostě máte 3 úkoly a 2*3 je 6, takže tu budete mít maximálně 6 obrázků řekněme v rozumném rozlišení (800x600).
PS: Nedávejte sem staré screenshoty, hezky jen to co odehrajete v daném týdnu. Pokud nebudete stíhat, budete mít ještě možnost si skladby dotlapkat a postnout screeny později.
Plán na zbytek měsíce:
1.-8. 4.2005 - 1. část měsíce DDR
9.-15. 4. 2005 - 1. část měsíce DDR
16.-22. 4. 2005 - 3. část měsíce DDR
23.-29. 4. 2005 - 4. část měsíce DDR
30. 4. 2005 - výsledky a diskuze
|
Naposledy upravil xsoft dne čt, 10.listopad 2005, 19:59, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
| | |
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: ne, 3.duben 2005, 18:37 |
|
|
|
Takze jo,
Bod 1, :EDITED:
nasel jsem skvelou dalsi hudbicku, fakt paradni, a i to skore me potesilo
Bod 2,
Bod 3,
Bonus: Muj malicky novy hadrpad delany tento tyden
:EDIT:
a mam mensi skore nez kdokoliv HEC PEC ... prijde mi to ujety ehm ...
|
Naposledy upravil Bee_Boo dne pá, 8.duben 2005, 15:54, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
xsoft
Admin
|
Zaslal: st, 6.duben 2005, 15:45 |
|
|
|
*1*
.. nebo Hot Limit na 130, jak chcete
... dneska jsem hral (jen) 3 songy. Sice B4U mam 1408, ale kdyz tu mate vsichni HotLimita tak se tedy pridam, no.
*2*
.. bezpecnost predevsim. Login k accountu.
*3*
.. dal bych sem trenba i Bey. Abilities (AA@Hard), B4U HyperRemix (A), ... a dalsi, ale ty stejne neznate. Tak pro priklad je tu tohle.
|
Naposledy upravil xsoft dne pá, 8.duben 2005, 23:43, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
| | |
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: st, 6.duben 2005, 22:16 |
|
|
|
Ukol c. 1 - nejvetsi score ofic. skladeb
Tak jo, po ztracenem screenu na 132xxxxxx bodu mam tady jiny a lepsi :wink:
(to by bylo zle kdyby se clovek nezlepsoval)
Ukol c. 2 - zajimave foto SM
Tak zajimave zatim muze byt jen tohle, ale jak na neco do nedele narazim, zedituju.
Tahle obrazovka je videt jen na chvili pri spousteni se dema ... asi chyba toho skinu a postavicky nesedi :wink:
Ukol c. 3 - brutalni song na klavesnici
Nooo, takze necekejte zazrak, na klavesnici "utapu" daleko min nez nohama na padu ...
Ale uz jste nekdy tapali Bag? Neznam horsi skladbu celou mimo rytmus nez Bag :wink:
Povazuju ji za brutal skladbu a dat ji bez misu (na klavesnici) je pro me uspech
Ad Workshop
Tam jsem byla :wink:
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
1001101
Uživatel
|
Zaslal: pá, 29.duben 2005, 1:26 |
|
|
|
Sice pozde, ale prece ^_^
Tady je par mych vysledku:
Na padu treba Sync a Kick the Can...
Na klavesnici Sakura, cimz asi nikoho neohromim, ale dalo mi docela praci se to naucit tak, abych to dokazal protukat ^_^
Theme vlastnim In The Groove... Moje oblibene sipky jsou Metallic... a tyhle efekty mi prisly celkem efektni ^_^
LOL ^_^ Na tohle jsem narazil, kdyz jsem zkousel ukoly z 3. tydne:
Bugreport Stepmanie: Rozsypaly se mi sipky!
Bonus: Na stavbe hardpadu jsem byl (a vlastne jsem tam i poprve na dancepadu stal ^_^) a dva takove uz vlastnim ^_^ Dukaz (poprve na padu, tapajici Jubei Chan):
|
Naposledy upravil 1001101 dne pá, 29.duben 2005, 2:00, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |