|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: út, 12.prosinec 2006, 23:36 |
|
|
|
S'Tsung napsal: | Hlo se s tim nejak?
BTW: nechci byt moc zla nebo neco (protoze vim, ze lide jsou na tebe zli i bez zadnych padnych duvodu a to od nich neni hezke).
Fortik rekl at pripravis DDR linii na Pragoconu a pak mu reknes co budes potrebovat za prostory, aby ti je mohl zaridit.
Take prohodil at si to na pragoconu vezmes (bohuzel nevim presne jak, prohlasil neco ve stylu "tak si to vezmes zase ty jako minule" nebo tak neco). a ty jsi mu to vsechno odkyval, ze to vsechno zaridis a ozves se mu az to budes mit. pak prijdes a rozkrikujes ze jsi zaridil pragocon (od nekoho jsem slysela i "jako minule" - coz by od tebe nebylo hezke pokud je to nahodou pravda.). aby bylo jasno TY jsi pragocon NEZARIDIL. mozna zaridis, ale jenom s tim, ze jsou tu hodni lide, kteri radi pomuzou i pres to jak se k nim v tomhle ohledu chovas. (fortik daval celkem najevo ze o techniku se ma postarat cloud)
pokud chces neco zaridit nebo jsi nahodou neco odchytal na zarizeni je dobre napred prijit s prosbou. |
Ja se omlouvam, ale obavam se, ze vubec nevim o cem mluvis. Ja jsem minuly Pragocon nezarizoval, jen jsem tam obcas hlidal a pro Fortika delam spoustu akci, tak to mozna vyznelo takhle.
Jinak zatim se s tim nijak nehlo. Zadne info:(
|
|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: so, 16.prosinec 2006, 19:19 |
|
|
|
Update:
- DDR Linie si vykricela dve mistnosti , pokud se spolu dokazeme dohodnout, uplne skvele by bylo, kdyby si Yzzi vzal Singstara do jedne mistosti a DDR/ITG bude v druhe.
- techniku zaridim, skveli je, ze nam Vasek da projektor.
- Zatim to vypada na dva turnajky, jeden Sing/Ultra-Star a druhy nejaky begginer. (a budou i ceny)
Yzzi vemes si to ?
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 5
|
|
|
| |