ja jsem se vratila z sconu a lehla jsem s horeckou 39°C s tim, ze mam snad jenom horsi anginu...jinak scon...sobota vecer-noc-nedele fajn (az na ty vamipry, to bylo vylozene muceni;p ale stejne jsme vyhrali, ze jo Jendo ? tady vidite, ze bdelost neni zas tak potreba;p)
o zbytku vam nereknu, protoze v sobotu jsem se od hlidani ddrka (8:00-24:00) hnula jen na valnou hromadu a hodinku deskovek, kdyz tam tapala stsung s robotem a nebylo me tam treba...(kdyz nepocitam takovy veci jako zachod a bufet)...takze to nebylo uplne ok (jako po 12ti hodinach uz cloveka FAKT boli hlava...)
az vymyslim jak zmensit fotky ze sobota-noc -> nedele, tak je sem dam
Некоторые люди будут когда-либо понимать, что некоторые люди приезжают в форум, чтобы получить информацию на языке, который они понимают и не instrested в переводе этого, поскольку кто - то не может понять не, каждый любит его возлюбленный язык?
Было бы пожалуйста возможно говорить на чешском языке в следующий раз?
oui, exactement que j'essayais de dire ... pourtant, cela doesnt importent combien on l'a dit, il y a toujours les gens qui voyagent par la poste dans le japonais et croient qu'ils ressemblent à ... frais formidable et le truc comme ce ... que vous savez
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.