DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď air jordan 1 korting
air jordan 1 korting
Anonymní DDR portal


Citovat
Gedurende zijn 57-jarige geschiedenis heeft NIKE, Inc. zijn connectie met de Universiteit vehicle Oregon nooit verborgen gehouden. Een van die manieren waarop het Noord-Amerikaanse conglomeraat zijn banden met hun Pacific Northwestern-universiteit heeft gevierd, is via een handvol exclusieve schoenen en kleding die zijn gemaakt voor de atletiekprogramma's van hun school. Onlangs deelde het Oregon Ducks Track and Field-team een blik op de nieuwste toevoeging aan die felbegeerde selectie: hun speler-exclusieve Air Jordan one Mid. Net als eerdere PE-opties die zijn voorbereid voor de atleten vehicle de universiteit, heeft het nieuw opgedoken paar hun overwegend gedempte basis aangevuld met levendige tinten groen en geel. Premium suède bedekt het grootste deel van het bovenwerk durante is gebrandmerkt met Air flow Jordan- en University associated with Oregon-logo's op de bovenkant van de tong durante op de hiel. Om de retro te onderscheiden van andere stijlen jordan goedkoop pass away begaafd zijn aan hun voetbal- en basketbalprogramma's vehicle de school, geeft hun insigne op de carpet de colorway aan zoals gemaakt voor 'OREGON TRACK'.

Het is zeker geen geheim dat de Universiteit van Oregon de beste PE's (Player Exclusives) krijgt. Van Air Max-modellen tot Air Jordan-favorieten, het university dat Nike zo dicht bij en dierbaar is actually, heeft jarenlang de meest in het oog springende kleurencombinaties gehad. Verwacht natuurlijk niet dat de voorkeursbehandeling snel stopt, want hun banden tussen het moon boot en de U associated with O zullen er altijd zijn - de grondleggers van Nike zijn tenslotte alumni. Voor de nieuwste editie van "Oregon PREMATURE EJACULATION RAPID EJACULATION, RAPID CLIMAX, PREMATURE CLIMAX, Watch, " we zijn een nieuwe Air Michael jordan 1 PE tegengekomen pass away ongetwijfeld de aandacht trekt. Gedeeld door het officiële Oregon Track and Area Instagram-account - het group heeft trouwens een geweldig jaar achter de carpet - zien we hun air jordan 1 korting Middle of the uitgevoerd in een kenmerkende Ducks-kleurstelling. "Nieuwe opgravingen, nieuwe kicks", luidt de Instagram-post, verwijzend naar het waanzinnige nieuwe atletiekstadion van Oregon. Het bijschrift gaat verder met het uitroepen vehicle Oregon Track and Field-alumnus, Tinker Hatfield, die toevallig de schoen ontwierp.

Hun jordan 6 rings goedkoop Rings lijken de laatste tijd op stoom te zijn gekomen, waarbij het gehybridiseerde silhouet enkele van de meest gekoesterde Jordan Brand-kleurverhalen possuir inspiratie naar voren brengt. Na eerder deze week within een Air Jordan eight "Aqua"-thema-optie te zijn aangekomen, is het nu klaar om een andere SAMT voor inspiratie aan ght pakken, de Air Michael jordan 7 "Hare" De Michael jordan 6 Rings "Hare" zet de één-op-één vertolkingen vehicle het silhouet voort, waarbij de OG-kleurstelling zo goed mogelijk naar zijn eigen schaal wordt overgebracht, terwijl hij rekening houdt fulfilled zijn eigen ontwerpelementen. Hun kenmerkende tongen van neopreen zijn voorzien van hun beroemde geometrie en chenille-badge, terwijl het bovenwerk zeer fijn botnubuck heeft. Overlays van lakleer en adivinar komen in een smetteloos wit - de tormento met sportieve kenmerkende Jumpman-branding in rood borduurwerk. Internet als de OG 92-release komen de tussenzoolpods within het rood aan durante rusten ze bovenop hun witte tussenzool, terwijl onder de voet flitsen vehicle groen, goud, paars, rood en zwart op hun middenvoet voorkomen.

De Michael jordan MA2 heeft de Air flow Jordan-lijn niet ingehaald wat betreft wenselijkheid, maar hij heeft snel een aanhang gekregen vanwege zijn kwaliteit en comfort. Aangeprezen als "de schoen om bij de deur te vertrekken", combineert het model het basketbalerfgoed van Michael Jordan fulfilled Nike Air Max-demping voor een propositie die zowel modieus als functioneel is actually. Mesh, suède, nylon durante bijbehorende materialen over het bovenwerk genieten van levendig blauw, terwijl de personalisation rond de kraag hun sterk oranje contrast biedt. Samen creëren beide tinten een kleurarrangement dat doet denken aan de uniformen van de Miami Dolphins. Onder de voeten jordan ma2 te koop is actually een groot deel vehicle de flair die bij Zuid-Florida past, verloren gegaan ten gunste van hun overwegend witte en halfdoorschijnende make-up.
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

air jordan 1 korting
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  

Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)