njn 2 hodiny navic pro stredoskolaky...sakra a ja to nestih tak si to uzivejte, ja budu mit 26 hodin za tejden na VS a jeste k tomu ne vsechny povinny...jo a jeste k tomu zacinam 2.10.
26 hodin, hmm.. my máme 33, už teď nám sázejí rádoby dobrovolné semináře, přesunuli nám třídu do třetího patra, každou hodinu se stěhujeme jako hadr na holi mezi patry a ke všemu nám náš skvělý rozvrh dneska překopali naprosto nepochopitelně a stupidně. Depres. A nepřestanou otravovat s maturitou.
Dvě novinky ale přecejenom jsou v podobě našich nových profesorů na konverzaci. Angličtina jakýsi Mário z Guiney a špáňa Luis z Hondurasu - je s nima sranda.
Jednm slovem škola mě obzvláště dnes nevýslovně ***
Pod 40hodin a vy si stezujete, nechapu Kybernu na vas, hezky od osmi do osmi kazdej den, to je idealni skolni nasazeni
Kdyz pripocitam cas nad pracema kterej treba musim ztravit na cintiqem (neco jako tablet a lcdcko dohromady) tak z jaky jiny skoly odchazite treba v pul desaty v noci?
Naposledy upravil Wendigo dne so, 9.září 2006, 10:37, celkově upraveno 1 krát.
33 hodin ? To jen nase skola byla uplne mimo ? Ja mela v rozvrhu 3tak 4tak 41 hodin ... tydne od osmi, jednou od sedmi a odpoledne snad neslo pod treti hodinu ... jednou tydne i do ctvrt na sest.
33 hodin ? To jen nase skola byla uplne mimo ? Ja mela v rozvrhu 3tak 4tak 41 hodin ... tydne od osmi, jednou od sedmi a odpoledne snad neslo pod treti hodinu ... jednou tydne i do ctvrt na sest.
chulligani
My jich mam e 30 a nestezuju si, akorat me stve ze nam neotevreli seminar na anglictinu.
asi sem byla vazne spatny rok ve spatnem rocniku
nas byl posledni management, takze ke vsem IT predmetum jsme museli mit i podnikove pravo, ekonomiku a oboje ucetnictvi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.