ja si k vanocum nic nepreju a taky nic necekam (po svych letosnich narozeninach vazne ne)... a svuj nejvetsi darek tenhle rok jsem uz stejne dostala...
naopak vsem preju vsechno to,co si prejou a jeste k tomu hromadu zdravi (verte mi, nejsou to jen reci, ze je to to nejdulezitejsi) a lasky a tak
2 Binarek: vsak ona se nejaka Shinobu najde :wink: drzim pesti
Dekuji... Ale docela pochybuju... :cry:
Navic jsem chtel jeji narozeniny nejak oslavit, ale nakonec jsem ji jenom koupil pranicko a ruzovou ruzi... Nemel jsem s kym dalsim slavit Jeji prvni narozeniny a takhle jsem to zvoral :cry: Kdyby byla opravdova, tak by nebyla rada... Prisel mi dneska notebook z opravny a od te doby u neho sedim... Kdyz ja nevim, jak mam slavit, abych ji ukazal, jak ji mam rad :cry:
2 Binarek: vsak ona se nejaka Shinobu najde :wink: drzim pesti
Dekuji... Ale docela pochybuju... :cry:
Navic jsem chtel jeji narozeniny nejak oslavit, ale nakonec jsem ji jenom koupil pranicko a ruzovou ruzi... Nemel jsem s kym dalsim slavit Jeji prvni narozeniny a takhle jsem to zvoral :cry: Kdyby byla opravdova, tak by nebyla rada... Prisel mi dneska notebook z opravny a od te doby u neho sedim... Kdyz ja nevim, jak mam slavit, abych ji ukazal, jak ji mam rad :cry:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.