Zdravíčko, potřeboval bych poradit. Sice už jsem podobný topic na foru našel, ale odpověď žádná. Takže můj problém je, že po připojení padu (Impact Dance Pad) počítač začne vyhledávat drivery (což by neměl, když je podložka plug&play). Po dokončení vyhledávání samozřejmě žádny ovladač nenajde a nahlásí chybu že hardware pravděpodobně nebude pracovat správně. V Ovládacích panelech > Herní zařízení - podložka není zobrazená. Ve Správci zařízení je podložka zobrazená s vykřičníkém (Ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány. (Kód 28 )). Na jiných počítačích pad normálně funguje.
Parametry mého PC: Windows XP Profesional service pack 3 (legální
) se všemi aktualizacemi, základní deska Asus P4BGV-MX, Procesor Intel Celeron 1700Mhz, RAM 1Gb. Je to pracovní pc.
Co jsem vyzkoušel: Reinstal ovladačů pro USB, vyzkoušel jsem všechny USB porty, stáhnul znova všechny aktualizace.
Konfigurace pc na kterém jsem pad zkoušel (a kde také fungoval) byla prakticky stejná s mým počítačem: Win XP sp 3 (taky všechny aktualizace), je novějšího data výroby ale prakticky stejný.
Pokud budete potřebovat nějaké podrobnější informace (třeba z Everestu, stačí napsat).
Zkoušel jsem kontaktovat i výhradního distributara Rare-Items.cz, kde jsem podložku koupil. Jejich odpověď mě dostala. Úryvek: ...ani ve firmě již nemáme žádné PC s windows XP abych mohl trošku experientovat... (Jaký experimentování, stačí napsat výrobci, jestli neví co s tim).
Takže prosím o radu Vás. Za jakýkoli nápad předem Děkuji.
PS: Reinstal Winů mě už taky napad, ale nechce se mi do něj.