Cogito ergo sum ..... prd to je lez .... ted nemyslim a neverim ze vubec jsem *stisknul posledni tlacitko a jeho hlava se s nalezitym rachotem rozplacla na klavesnici kde sladce usnul*
Pripadam si jako nejaky sileny kluk v mem veku + tak 3 roky.
No koukla jsem na Grandma's Boy. Docela sila, ale neni to tak spatny. Na to ze je to rated R se to da prezit.
Ted jsem taky prolezla asi 20 stranek s peknyma digitalnima zenskyma (+jeden chlap..nebo hermafrodit..nebo divnej pul-elf). Musim rict, ze nektery modely (teda ty rendery, co jsem videla) jsou fakt BRUTAL.
Ted bych se mela odebrat do postele...zitra rano musim vstat, uklidit a kdyz mi bude dobre udelat si vylet za arkadou. ale no...nepredbihejme...ted se sotva hybu. boli me vsechny klouby, kaslu...a mam nizky tlak....
chrrrrrrrr, Mahna mahna tutuuutuduuudu - pocet shlednuti za dnesek = 2x.........pomalu se zacinam zbavovat zavislosti.....radsi jdu spat, at to nezakriknu......
Nenavidim svoji pracovni dobu. Vracet se domu okolo dvanacte neni nic moc...
No vidis, ty jdes do prace kolem 19, vracis se kolem pulnoci a je klid. Tedka je pulnoc a ja mam pred sebou jeste tak 3, mozna 4 hodinky prace. Pak si pujdu lehnout, pak vstanu a to samy. A pak skola. Uprimne - rad bych pracoval jenom do pulnoci. Ale bohuzel, obcas to nejde.
Venku je ZIMA JAKO PRASE.....ale to jen tak na okraj
Je...sakra a ze jsem si nevsimla (nekdo rika, ze pry uz ctyry mesice)..to bude ten muj zimni spanek.
Coz me privadi k myslence, ze bych mohla jit spat. Dobrou noooc
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.