Masakr v zadnem pripade. No i kdyz jak pro koho. Ta divcina jmenem Melodie (co je na INFORMATICE a neumi poslat ani videa ani fotky) je pry na urovni osmi-deviti tlapky. No a jak jste to mohli videt na videich a fotkach nedala ten den jedinou skladbu. Proste nezvyk na arkade. I kdyz musim rict, ze i me se na ni blbe hralo. Musite na to celkem dost "dupat" aby to zareagovalo a ma to mensi lagy.
Taky kdyby jste se dostali na jeji blog tak zjistite, ze se tam nachazi komentar
citace: |
Heureusement qu'elle était la pour manier la borne qui faisait preuve de beaucoup de mauvaise volonté |
coz znamena plus minus..."nastesti, ze tam byla pro ovladani arkady, protoze nam ukazovala svoji spatnou vuli." Jednalo se hlavne o nastaveni obtiznosti a popohaneni je k necemu, ze maji na vse 15 vterin, ale to nezvladali a tak jsem od odtlapavala ja. Na tu arkadu musis znat i finty na to aby sis mohl zahrat double nebo na versus. Des.
Jinak jako treba couple...byla taky sranda...poprve se mi stalo, ze jsem se s nekym na arkade DDR srazila.
Jako nejtezsi skladba je na ty hruze Paranoia s Trip Machine na flat...no ale co..jsou to 180/160BPM osmitlapky takze nic svetobornyho...