|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Takahashi
Uživatel
|
|
Zaslal: ne, 26.březen 2006, 4:10 |
|
|
|
Kdyby byl cas jit spat,sel bych spat,ale ja nevim jakej je cas,z toho logicky usuzuju ze nemuzu jit spat,protoze nevim jakej je cas,je cas na spani ? to nevim .... ale cas na spani urcite jeste neni pac ho nemuzu najit,kdybych nasel cas mohl bych jit spat,kdo nasel cas ? taky nikdo,takze nikdo nemuze diky tomu ze nemuzeme najit cas jit spat ? ovsem hypoteticky,kdyby ted byl cas spat,mel bych uz spat ne psat,ale nevim jestli je cas spat,a jelikoz pisu a cekam na cas spat, sou tyhle dva pojmy uzce spojeny, psani a spani. takze kdyz pisu,cekam na cas,cas ktery prinese spanek,ale co kdyz cas spanek zapomene a prinese jen starosti ? ale ti prinese ikdyz prinese cas cas na spani sebou,takze kdyz spim ... prinesl mi cas spanek ale i starosti takze kdyz spim,mam starosti ... takze kdo nema starosti nemuze spat a k nemu nechodi na navstevu cas,takze nikdy neumre jelikoz nestarne pac cas nosi sebou i starnuti,to znamena ze kdyz spim starnu a cas me smiruje,takze je uchylak a mel by jit na leceni,na leceni ale jit nemuze pac by opatrovatelum a doktorum prinesl jen spanek,starnuti a starosti,takze kdyby byl cas na dovolene na leceni,vsichni by spali a starnuli a starosti by se jim mnozili,kdyz bude ale cas na leceni, nebudou lidi mimo lecebniho ustavu spat,to znamena ze nebudou starnout,ani mit starosti a taky nebudou muset psat, kdyz nebudou treba deti ve skole psat,dostanou dudku,takze cas kdyz neni zhorsuje prospech. Co z toho plyne ? Nevim ale nemam cas,cas tu je i se spankem a ja jdu s nim,uchylem.... ^^
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: út, 28.březen 2006, 3:14 |
|
|
|
Na mém čipu značky Cirrus
usadil se ňákej virus.
Z VGA se na mě cení
a snížil mi
rozlišení.
Jeho brácha velkej chor
obsadil mi procesor.
Ignorují Intel značku,
z Pentia mám
kalkulačku.
Také disk se špatně točí,
koukám, div mi nevypadnou oči,
další velká virů síla
z
kapacity mi ubírá.
Jiný velký virů sled
zpomalil mi Ethernet.
Mají z toho velkou
bžundu:
čtyři bity za sekundu.
O paměti nemluvím,
tam jsou taky - ja to vím.
Uspořádali tam
párty,
žerou bity, hrajou karty.
Pár jich sedí na myši,
nevnímají, neslyší,
ať řvu jak chci
- neštěstí,
kurzor prostě nejezdí.
Naděje však neumírá,
chytil jsem jednoho vira
a zjistil,
že na zadečku
mikroskopickou má tečku.
Mikroskopem zkoumám hnedka,
od začátku, od
prostředka,
a zírám, neschopen slov:
Copyright by Microsoft.
Deset sekund po té scéně
mažu
Windows nenuceně
a na nyní volné místo
Linux dávám - to je jisto.
Od té doby dnes a
denně
usmívám se potěšeně
a zůstávám stále svěží
a můj počítač - ten běží.
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 39 z 87
|
|
|
| |