DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Pulnoc useri -[logout]-
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 85, 86, 87  Další
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Uteryni prednaska ufff....jinak oslava Flamercinych narozenin (16.) gratulujeme..
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CloudOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
jdu se vyspat. za chvilku mi jede vlak.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Centime DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Cim jsem starsi, tak tim vic mam pocit, ze tu pulnoc nekdo porad odsouva kamsi vic do noci a ja ne a ne se ji dockat.
A jeste k tomu nam dnes kus noci seberou...not fair. Confused
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CentimeOdeslat soukromou zprávuICQ
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
group group group

Dont worry, be happy......ohoooooooooooooooooooo...........pulnoc
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CloudOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
Seqoy DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Dobrou noc....mozna....snad....
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SeqoyOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Dneska se mi nejak vubec nechce spat...
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Puni puni
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Uživatelé tohoto fóra doporučují produkty
rare-items.cz

Takahashi DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Kdyby byl cas jit spat,sel bych spat,ale ja nevim jakej je cas,z toho logicky usuzuju ze nemuzu jit spat,protoze nevim jakej je cas,je cas na spani ? to nevim .... ale cas na spani urcite jeste neni pac ho nemuzu najit,kdybych nasel cas mohl bych jit spat,kdo nasel cas ? taky nikdo,takze nikdo nemuze diky tomu ze nemuzeme najit cas jit spat ? ovsem hypoteticky,kdyby ted byl cas spat,mel bych uz spat ne psat,ale nevim jestli je cas spat,a jelikoz pisu a cekam na cas spat, sou tyhle dva pojmy uzce spojeny, psani a spani. takze kdyz pisu,cekam na cas,cas ktery prinese spanek,ale co kdyz cas spanek zapomene a prinese jen starosti ? ale ti prinese ikdyz prinese cas cas na spani sebou,takze kdyz spim ... prinesl mi cas spanek ale i starosti takze kdyz spim,mam starosti ... takze kdo nema starosti nemuze spat a k nemu nechodi na navstevu cas,takze nikdy neumre jelikoz nestarne pac cas nosi sebou i starnuti,to znamena ze kdyz spim starnu a cas me smiruje,takze je uchylak a mel by jit na leceni,na leceni ale jit nemuze pac by opatrovatelum a doktorum prinesl jen spanek,starnuti a starosti,takze kdyby byl cas na dovolene na leceni,vsichni by spali a starnuli a starosti by se jim mnozili,kdyz bude ale cas na leceni, nebudou lidi mimo lecebniho ustavu spat,to znamena ze nebudou starnout,ani mit starosti a taky nebudou muset psat, kdyz nebudou treba deti ve skole psat,dostanou dudku,takze cas kdyz neni zhorsuje prospech. Co z toho plyne ? Nevim ale nemam cas,cas tu je i se spankem a ja jdu s nim,uchylem.... ^^
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TakahashiOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyAOL Instant MessengerYahoo MessengerMSN MessengerICQ
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Jdu spat presne za sedm hodin...ach jo...
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
konecne spat
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Pripravit prednasku, a jit spat.
molik DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Dobrou ... evo
(ten smajlik se mi libiiii)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele molikOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Na mém čipu značky Cirrus
usadil se ňákej virus.
Z VGA se na mě cení
a snížil mi
rozlišení.

Jeho brácha velkej chor
obsadil mi procesor.
Ignorují Intel značku,
z Pentia mám
kalkulačku.

Také disk se špatně točí,
koukám, div mi nevypadnou oči,
další velká virů síla
z
kapacity mi ubírá.

Jiný velký virů sled
zpomalil mi Ethernet.
Mají z toho velkou
bžundu:
čtyři bity za sekundu.

O paměti nemluvím,
tam jsou taky - ja to vím.
Uspořádali tam
párty,
žerou bity, hrajou karty.

Pár jich sedí na myši,
nevnímají, neslyší,
ať řvu jak chci
- neštěstí,
kurzor prostě nejezdí.

Naděje však neumírá,
chytil jsem jednoho vira
a zjistil,
že na zadečku
mikroskopickou má tečku.

Mikroskopem zkoumám hnedka,
od začátku, od
prostředka,
a zírám, neschopen slov:
Copyright by Microsoft.

Deset sekund po té scéně
mažu
Windows nenuceně
a na nyní volné místo
Linux dávám - to je jisto.

Od té doby dnes a
denně
usmívám se potěšeně
a zůstávám stále svěží
a můj počítač - ten běží.
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Tak jo, byly to dlouhe dva dny. Musime s tim skoncovat.
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
to je fakt, podpalime arkadu
Pulnoc useri -[logout]-