|
| ITG Dance Cup 2006 aneb Sniper velkym kingem :)) | |
Sniper
Support team
|
Zaslal: st, 29.březen 2006, 21:01 |
|
|
|
Tak tady budu postupne davat infa ohledne tohoto skveleho pocinu.
Prvni ze serie turnaju se kona 1.4. od 14:00, orgove sraz 13:00 - 13:30 pred akradou
Vstup pro hrace je 50,-/osoba (ale pls nehlaste se, at maj lidi aspon nejakou sanci)
Hrat se bude stylem 2 - 3 kola rozehrivacka a pak klasickej pavouk.
Bud bude na arkade po dobu turnaje vypnuty uctovani nebo bude vytvorena a nabita turnaj karta s veelkym kreditem
Co myslite, kdyz oslovim novacky zpravodajstvi, prijedou?
Tak, to je stand vsechno.
Seznam Orgu:
Sniper
XSoft
WerK
Seqoy
Cloud
... pokud by nekdo mel zajem ozvete se mi a ja vas pridam (a hned dostanete prvni ukol)
|
Naposledy upravil Sniper dne st, 29.březen 2006, 21:41, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: čt, 30.březen 2006, 22:15 |
|
|
|
Sniper: Btw. na zN@VU kasli, udelaji z tebe zviratko, uvidis co budes povidat, kdyz te nahodou daji na konec zprav ...
Xsoft: ne kazdej ma vlak zadarmo, ja bych prijel jenze setrim na za 14 dni, ona je krize kdyz uz mi trpajzlici z bankomatu nechteji dat prachy, a to jeste stavim pady a kupuju na to suroviny ... az budou hotovy a zaplaceny tak to bude krasa, ale do te doby jsem celkem v krizi, mit prachy tak dojedu ... (a hlasky typu penize budou, my nebudem, uz mi nepripominejte, takhle se fungovat neda )
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |