|
| Pragocon 2005 - dotazy náštěvníků | |
| Re: Pragocon 2005 - dotazy náštěvníků | |
Filip-san
Uživatel
|
Zaslal: st, 23.únor 2005, 13:02 |
|
|
|
xsoft napsal: | Pokud se vám DDR na Pragoconu 2005 líbilo, jsme jedině rádi. Prosím napište nám vaše zážitky, co na DDR říkáte,... Jsou vítány i otázky a návrhy na vylepšení, které se budou hodit až budeme na Avalconu 2005 DDRko opět prezentovat. Máte se na co těšit. |
Řekl bych že prezentace DDR byla zvládnutá dobře - lidi co se o to starali trpělivé nám začátečníkům vysvětlovali ovládání, bylo tam hodně místa (nebyl problém si zkusit i hodně písniček za sebou - hlavně v pátek v Sushi-ye..). Vím že jsem se tam tehdy ptal na to kde sehnat písničky - na netu toho moc neni (buď neumím googlovat, nebo - což mi přijde logičtější - se nejedná o moc legální věc).A je mi hrozně líto že jsem nestihl workshop..
Jinak DDR se mi mooc líbilo - už jsem se byl poptat v Bauhausu po dŕevotřísce, ale bohužel neměli :cry: - takže stavbu padu odkládám na pŕíští týden (a jsem rád že v tom nejedu sám - budeme to stavět s kamarádama dohromady, takže by sme to mohli i nějak zdokumetovat, někteří mají i docela zajímavé koncepce)
|
|
| | |
| hmmm | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |