Yeah ... Sniper je proste pan manazer (jinak tedka se valim v posteli, protoze jsem po maturitni pisemce jel domu v tom hroznym obleku a asi trochu promrz, ale pracuju na tom, abych byl v sobotu ready )
Hele jako zkuste byt vice objektivni a ontopic. Chapu, ze nekdo promrzl a nevi jak na tom bude a ze nekdo jenom oznamuje ucast. ale zacina tu byt zmatek. ok?
Vytvorila jsem tohle, aby se zde reklo, kdo prijde, kdo bude organizovat, co je treba a kdy je sraz a dalsi dulezite info.
(tem co byly prispevky smazany se omlouvam, vypada to ze by se zapadli. priste necham vse nebo promazu vse)
Moc moc rad bych se aspon prisel podivat ale je tu jedno ale, 7.4 mam postupovou zkousku na vyssi stupen, jestli to vecer skonci jak ma. Tak do 8.4 mi zustane tak 3 - 4 hodiny a do praglu to budu mit z mista skousek asi 850 km co nevim jestli dam. Nic neslibuju ale velice se posnazim dostavit .... -_- *uz to vidi jak se vzdy vse podela a on se nekde kousne a nedostavi se - pohled zaryteho optimistu -_-*
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.